Za jak dlouho rozlousknete tento hlavolam?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Za jak dlouho rozlousknete tento hlavolam?

Příspěvekod guest » 15 črc 2009 21:26

No já nevím, já myslel, že to vřešili metodou pokus omyl. Pokud by na EI měli program, nejspíš by ho bylo jednodu ché aplikovat na EII, ale přít se nechci. Každopádně před nimi klobouk dolů. :lol:

Reklama
zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 15 črc 2009 21:57

http://cz.eternityii.com/try-eternity2-online/ tady si můžeš zkusit miniverzi, nebylo by špatný mít $2 mega jen za to že si složíš puzzle
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

guest

Příspěvekod guest » 15 črc 2009 22:04

Tu miniverzi jsem dělal hned jak Eternity II vyšlo a uvažoval jsem o koupi. Trvalo mi to asi 15 minut a výsledek jsem upnul i sem do galerie, ale ta už je zde od změny stylu zrušená. :lol:
P.S. Tak mne napadá, že bych se mohl zeptat proč byla zrušená a nedala-li by se obnovit. :smile:

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 15 črc 2009 23:46

Tak ta miniverze je neúměrně jednoduchá...všichni víme proč.... kurnik mít nějakej menší kapitál,tak taky nějakou podobnou hru vytvořím....a je vystaráno :lol:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 16 črc 2009 23:12

Nápověda 11 (2009.07.16 - čtvrtek):
Obrázek

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 17 črc 2009 14:01

Nápověda 12 (2009.07.17 - pátek):
Obrázek

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 črc 2009 13:33

Vyšla nová logická hra, i na PC: Professor Heinz Wolff’s Gravity

... ve které se potrápíte se zákony fyziky. Hrajte si s gravitačními zákony a ponořte se do úžasného světa fyziky. Na vaše nápady čeká rovná stovka fyzikálních hádanek, ne-li přímo oříšků. A jak je rozlousknete, to už je jen a jen na vás. Jediná jistota, na kterou se můžete spolehnout, je gravitační zákon. Profesor Heinz Wolff vás osobně provede celou hrou a poradí vám ve chvílích, kdy začnete tápat.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nápověda 13 (2009.07.18 - sobota):
Obrázek

Obrázek

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 črc 2009 19:13

Tak už mi v Cogs 1.0 zbývá posledních 5 levelů. Ale časově se mu moc nevěnuji.

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 18 črc 2009 19:15

Zrovna před chvílí sem nainstaloval zmíněnou hru Professor Heinz Wolff’s Gravity, tak uvidíme co je to zač.. :D
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 črc 2009 13:12

Tak jsem ještě "znovuobjevil" pár velmi zajímavých hlavolamových her, jen mají malou nevýhodu, že jsou na počítač ZX Spectrum. Ale myslím si, že by to nebyl až takový problém, ne? Nejspíš zavedu vlákno s návodem na emulaci ZX Spectra a jeho klonů (později další počítače, konzole, ...), je to docela jednoduché a myslím, že by bylo škoda nechat zapadnout takové pěkné logcké (hlavolamové) hry.

A pak jsem asi před 12 lety vytvořil sám hlavolamovou hru, také na ZX Spectru v jednom editoru hry. Má kolem 50 levelů, dala by zabrat více než Cogs 1.0, není tak 3-D jako Cogs jen 2-D, ale je pěkná, docela chytlavá a vtírající se (nedá vám spát :lol: ). Kdysi jsem jí postupně vytvořil pro synovce, dala mi zabrat spoustu hodin, dní, piplat se s ní a promýšlet chytáky :lol: Už jsem si ani nebyl jistý, jestli jsem o ní nepřišel, ale včera jsem jí našel . Napadlo mě, že bych jí nechal jako free, ale kdo by si jí chtěl zpestřit, poslal by mi na účet (stánkovou cena :D ) 50 Kč jako autorovi. A až by jí někdo rozlouskl, poslal by mi na důkaz snap (uložení) hry z posledního levelu a já bych mu poslal výhru, polovinu vybraných peněz, částku bych průběžně uváděl. Kdybych tuto hlavolamovou hru rozšířil na víc fór, byla by to možná pěkná motivace rozlousknout jí? Co na to říkáte? Hra by vám určitě vydržela pár měsíců na louskání, žádnou nápovědu byste nedostali, jen vysvětlení principu hry, podvádět nejde, museli byste se vyznat ve strojovém kódu. A kdo by chtěl, neplatil by a taky by nemohl tím pádem ale nic vyhrát. Takže i si jí každý může vyzkoušet zcela zdarma a hrát si jen tak pro radost, ale není to žádná jednoduchá hříčka.
Naposledy upravil(a) X dne 19 črc 2009 13:16, celkem upraveno 1 x.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 19 črc 2009 13:15

Já su soutěživej typ...tak mi to připadá jako dobrej nápad..a půl sta bych snad někdě vyštrachal :lol:

guest

Příspěvekod guest » 19 črc 2009 13:18

Já jsem trochu na rozpacích, na jednu stranu bych do toho šel, a na druhé straně mne neberou emulátory. Možná prot, protože jsem se ještě nesetkal s pořádným. Fakt ale je, že jsem je hned asi po dvou nezdařených pokusech zavrhl.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”