Zdravím.chtěl bych přejít na vistu.Tak jestli je to dobrá volba pro můj pc.A jestli je to vůbec dobrá volba?
AMD Athlon 64 3700+ , 2,21 GHz
2 GB ram
Geforce 7600 GT
XP nebo Vistu? Vyřešeno
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: XP nebo Vistu?
Systémové požadavky na Windows VISTA http://www.microsoft.com/cze/windows/pr ... ments.mspx
A můj názor na VISTY, já moc nedoporučuju, spíš ponechat XP a počkat na windows 7, který bude zanedlouho, někdo si může říct, proč ne VISTY ? Nedoporučuji je, protože jsem s nima měl mnoho problémů,od té doby co mám VISTY si říkám, zlaté XPčka...takže, pokud bych si měl vybrat já, ponechám XP a počkam na windows 7
A můj názor na VISTY, já moc nedoporučuju, spíš ponechat XP a počkat na windows 7, který bude zanedlouho, někdo si může říct, proč ne VISTY ? Nedoporučuji je, protože jsem s nima měl mnoho problémů,od té doby co mám VISTY si říkám, zlaté XPčka...takže, pokud bych si měl vybrat já, ponechám XP a počkam na windows 7

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Grafiku s podporou DX10 nemáš,takže kvůli tomu přecházet na Vistu nemusíš a pokud ti vyhovuje XP,tak si ho zatím nech.Tvůj počítač by se ti spíše zpomalil.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
XPčka jsou ta nejlepší VOLBA 

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty