Zdar lidi mám problém a potřeboval bych ho co nejrychleji co to de vyřešit v biosu sem kliknul ve snaze aby mi z5 šel můj zvuk na load optimize deffault no a teď mi to háže hlášku že windows nebylo spuštěno správně a ať dam jakoukoli možnost ať už poslední známou konfiguraci nebo spustit normálně nebo safe mod vždy se mi ukáže taková čára která se tak za 2s vyplní a sekne se na konci čekal sem 2hodiny a nic....a to u všech možností a když chci spustit safe mod tak se mi to zase zasekne u ňákeho Mup.sys nevim přesně nejsem u svého PC.Jakoby nahrává data a sekne se u toho souboru
díki za odpovědi eště bych rád dodal že když sem udělal tu blbost v biosu tak první spuštění šlo normálně akorát mi to vyhodilo náký ovladač zvuku
Nejde spustit win xp
Nejde spustit win xp
Naposledy upravil(a) Buzo dne 01 srp 2009 15:35, celkem upraveno 1 x.
Re: Nejde spustin win xp
Pokusil bych se ti poradit, ale textu bez interpunkce nejsem schopen porozumět.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Má asi nějaké kódování. Taky tomu moc nerozumím. Ale asi se jedná o to,že mu nešel zvuk,tak se začal hrabat v bisou,načetl výchozí nastavení a přitom ještě blbě vypl Windows,takže mu vyskakuje menu se spouštěním (safemode, poslední známá konfigurace atd.) .
Chtělo by to vědět,jaký máš systém a popsat trochu srozumitelněji tento problém.
Chtělo by to vědět,jaký máš systém a popsat trochu srozumitelněji tento problém.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Omlouvám se za tu interpunkci ale píšu na starém noťasovi a moc mi to nejde.../opravil sem to/...No mam Win xp professional nově nainstalovanej nešel mi zvuk tak sem to zkusil takhle v biosu a vyhodil sem to eště předevčírem mi jel suprově a teď todle...
Prostě mi tam naběhnou čtyři nebo pět možností safe mod a dvakrát safe mod a nějaké blbosti a potom ta poslední známá konfigurace...a normální spuštění i možnosti v F8 NEFUNGUJÍ...
prosím jestli byste mi mohli něco poradit eště dnes cokoli co by mohlo help protože dnes jedu domů za svým PC a zítra se vracím kolem oběda a pak nevím kdy zas přijedu domu
// Příspěvky sloučeny.
//mike007

prosím jestli byste mi mohli něco poradit eště dnes cokoli co by mohlo help protože dnes jedu domů za svým PC a zítra se vracím kolem oběda a pak nevím kdy zas přijedu domu
// Příspěvky sloučeny.
//mike007
to je celé nebo zkratka? jestli to neni zkratka tak mi to řekni celé pls...slyším to poprvé v životě sem amateur
-
- Pohlaví:
Vypni PC, rozdělej ho a na 3 minuty vyndej baterii /článek/, pak ji dej zpět a PC zapni.
Re: Nejde spustit win xp
No tak teď mi to restartovavalo místo zasekání a tu baterku sem odendal a zase nandal a nic vubec nic....
(furt restart na konci...pak sem zkusil eště všechno odpojit zapojit a taky vůbec nic...a 3 minuty sem čekal
OMG tak už je to ok po reinstalu ale seka se mi myš a nevim jestli jenom ona...

OMG tak už je to ok po reinstalu ale seka se mi myš a nevim jestli jenom ona...
Dá se nějak reinstalovat nebo restartovat bios aby zase fungoval tak jak ma ten šmejd?
Na vymazání nastavení BIOSu je na desce někde poblíž baterky jumper s označením reset nebo clear CMOS. To záleží jakou máš základovku. Potom jedině tím.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
Vymazání CMOS pomocí jumperu je funkčně stejné jako vyndáním baterie (přesněji článku).
Tak ten Bios by se dal přehrát jedině když bys měl desku s dual biosem, tak to by mohlo být řešení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4845
-
od makojed
Zobrazit poslední příspěvek
21 led 2025 18:23