ahoj.... mam takovy problem pocitac jsem jednou vypnul vse bylo v poradku zadne errory nic a najednou nejde zapnout zkusil jsem ho vyfoukat pritlacit.. zkontrolovat.... s niceho nic se po nejake dobre zase rozjel a za 2 tydny uz zase nejel takhle se mi to stalo uz 3x ted uz mi nejede tyden a ja nevim co delat... zadny novy HW jsem tam nedaval ale pocitac je uz stary asi 7-8 let jo a u posledniho rozjeti jsem zjistil ze mi nejde sitovka tak jsem musel dat horsi .... muj tip ( kus zakladni desky se znicil) omlouvam se za moji cestinu
// Upraven název tématu z nic neříkajícího "Nic se nedeje" ... // Doporučuji ti pročíst si pravidla tohoto fóra. // mike007
Nejde zapnout = stiskneš tlačítko pro zapnutí počítače a nic se neděje? Z ničeho nic se zase rozjel - úplně sám od sebe, nebo jsi stisknul tlačítko pro zapnutí a počítač se rozjel?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Napsat to česky, abychom tomu rozuměli je asi nejlepší řešení. Přidej k tomu z jakých součástí se PC skládá (základní deska, procesor, paměti, grafická karta, síťová karta a p. a nezapomenout na zdroj (značka a W).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravim, chtel bych poprosit o pomoc ohledne spusteni PC. Problem nastal, kdyz mi nesel internet a hral jsem si s kabely u zapnuteho PC, abych to opravil. Od te doby se nedostanu do Windows.
Po zvoleni automaticke opravy mi to ukazalo hlasku...
Poslední příspěvek
Ten disk ma hlavne 6000 cyklu zapnuti - to je strasne moc, jeden cyklus zapnuti je jako 10 hodin provozu.
Puvodni moje myslenka byla, ze si koupis vetsi 2,5" SSD a to pak v novem PC pouzijes na data a na system koupis
M.2 NVMe disk....
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Je tu někdo, kdo se zabývá historickými počítači ? To jest počítači staršími než PC-AT (CPU 80286) a počítače z doby před-PCčkovské, tedy z období před rokem 1980.
chtela bych poprosit o rady a nazory, jak upgradovat muj pocitac. Pracuji prevazne s videi a efekty v programech Adobe (After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator, atd). Sem tam pocitac nestiha, hlavne v AE.
Napadlo me upgradovat RAM na...
Poslední příspěvek
Super, děkuji moc za odpovědi. Víc než 64 Gb RAM tam ale dát nepůjde že?