Zdravím,
neznáte tu někdo dobrou stránku s motivy tetování? Jde mi o opravdu velkou galerii motivů, ne ale fotografie výsledných tetování na kůži jako je na rankmytattoos.com a taky neplacená stránka. Google jsem zkoušel, ale buď je stránka placená nebo obsahuje málo motivů.
Motivy tetování Vyřešeno
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Motivy tetování
Nezlobte se ale to jsou stránky které mi vyjedou v googlu, tyhle mám všechny prohlédnuté. Hledám nějakou opravdu TOP stránku, jak jsem psal - ty které obsahují MOTIVY a ne finální "kérku" na těle.
- vonyt
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kuk http://lunysweb.blog.cz/galerie/tattoo-motivy nevim jestli si tam nebyl.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+, 2,0GB RAM, ATI Radeon HD 3850, ASUS M3A78, HDD 250GB
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
MigMit : Možná si to přehlídl,ale v tom odkazu je finálních motivů tisíce a snad ani jeden na těle.... / i když né všechny sou dokonalý...
alenka_v_říši_divů: To bylo na Radixe. I když k té stránce bych měl také určité výhrady, protože některé motivy vypadají spíše jako wallpaper a ne jako motiv k tetování.
To víte, čím víc tetování tak tím víc jsem náročnější. Přece jen je to na celý život, tak to musí vypadat.
To víte, čím víc tetování tak tím víc jsem náročnější. Přece jen je to na celý život, tak to musí vypadat.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”