Spojení rozdělených souborů v raru
Spojení rozdělených souborů v raru
Stáhl jsem si film který je rozdělený na 31 rarů, pak je tam ještě 17 soboru s priponou R30 až do R47 a 1 soubor SFV. Prosím poraďte někdo jak ten film mám zprovoznit?
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A je to celé sloučené? Ta velikost odpovídá tomu součtu těch 47 rarů?
Ten soubor sfv - dej F3 náhled, jestli je v něm crc součet (měl by odpovídat velikostí tomu sloučenému souboru)a jestli je v něm vidět i původní přípona celého souboru před rozdělením. Jinak bych příponu v Totalu přejmenoval na rar a celý soubor potom ve WinRaru rozbalil.
Ten soubor sfv - dej F3 náhled, jestli je v něm crc součet (měl by odpovídat velikostí tomu sloučenému souboru)a jestli je v něm vidět i původní přípona celého souboru před rozdělením. Jinak bych příponu v Totalu přejmenoval na rar a celý soubor potom ve WinRaru rozbalil.
jo vsechno je to v pohode film sloucenej rozbalenej, jenomze je kua asi zavirovanej nebo jinak podelanej... staci jen abych na nej najel mysi a uz ta woknacka hlaska ze to musi ukoncit proces explorer.exe. Ukoncej se mi vsechny slozky a tohle porad dokola, kdyz to otevru pres total commandera ve windows media playeru tak mi zase nahlasi ze musi ukoncit wpm. S tim uz asi nic neudelam co?

skousel sem to v avastu taky nic
jo ten film je avi.Zkousel sem to i v Media Player Clasic to sami hlaska ze se to musi ukoncit a pak stary znamy jestli chci potize odeslat do Microsoftu. Me je ale hlavne divny ze se mi to podela jen pri najeti myse stavalo se mi to i u jednoho klipu tak avina, ale s tim sem se moc nezatezoval. Jinak jiny avi mi slape normalne.
jo ten film je avi.Zkousel sem to i v Media Player Clasic to sami hlaska ze se to musi ukoncit a pak stary znamy jestli chci potize odeslat do Microsoftu. Me je ale hlavne divny ze se mi to podela jen pri najeti myse stavalo se mi to i u jednoho klipu tak avina, ale s tim sem se moc nezatezoval. Jinak jiny avi mi slape normalne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4403
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 10:39
-
- 10
- 4713
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4738
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4562
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
-
- 5
- 3520
-
od L.L