Díky
V tom manuálu psali otočit a zamáčknout
Teď jsem hrál chvíli Tomb Raider: Underworld. A musím říct, že JÁ TU SVOU GRAFIKU PROSTĚ ŽERU!

Na plný detaily s rozlišením 1920x1080 mi to valí naprosto plynule, ať se tam děje cokoliv. No na úplně plný detaily ne. Anti-aliasing mám jen 4x. Nepotřebuju velkej anti-aliasing, jelikož jsem od TV asi dva metry. A na tu dálku nejsou ty zuby tak vidět. To je právě celkem výhoda, protože AA pěkně žere grafiku a když mám možnost ho vynechat aspoň z pola (u některých her ho nepotřebuju vůbec, protože prostě ty zuby nejsou vidět i úplně bez AA, jen opravdu zřídka), tak mi zbyde pro grafiku slušná rezerva

Ale třeba u hry Devil May Cry 4 mám plnej AA 16xQ i vše ostatní na plné detaily s rozlišením 1080p a comp se strašně nudí. Je to totálně plynulé. Ale fakt takovou plynulost jsem ještě v životě neviděl. Ten Tomb Raider, to je nádhera. Taková grafika. Všude samé stromy, keře a stíny a shadery a všechno možný. To vše na plné detaily s full HD rozlišením. Člověk by řek, že v takovém na pohled dost složitém 3D prostoru, by se to už mělo aspoň trošičku seknout při otáčení kamery. Ale ne prostě. Ten comp dělá, jako kdybych pustil nějakej Duke Nukem 3D. Prostě totálně plynulý. Nádhera

Ani škub. Kdyby tam byl, viděl bych ho. Já mám na defekty oko. Vidím i sebemenší chybku v obraze. I ve zvuku.
Když tu hru porovnám s verzí na PlayStation 3, tak se to vůbec nedá srovnat. Bohužel, i když jsem byl vždy spíš pro konzole, tak musím přiznat, že PS3 mě celkem sklamala. Musím potvrdit to, co se píše, že PS3 zaspala dobu. Hry běží maximálně v rozlišení 720p (u GTA4 je to dokonce nějakých 640) a často nemívaj ani anti-aliasing. No a při tom menším rozlišení se ty zuby docela pěkně ukážou. A pozor! I tak se ty hry sekaj. Není to tak hrozný, dá se to v pohodě hrát, ale prostě seká se to a je to vidět. Opravdu nechápu na co v Sony mysleli. Zase je ale fakt, že za PS3 dáte jen 10.000 a za nadupanej comp nějakých 20.000 a víc. Možná se nechtěli s cenou dostat tak vysoko, tak ten výkon trochu uskromnili. Ale naštěstí pořád tak necítím, že jsem za PS3 peníze vyhodil. Pořád na to vycházej hry, které na PC nevyjdou. Tak například Metal Gear Solid 4 bych si na ničem jiném, než na PS3 nezahrál. Tu hru mám rád už od prvního dílu.
Jestli jste nehráli Tomb Raider: Underworld a chcete se pokochat Larou Croft, tak jsem vám tady nahrál screeny, které jsem před chvilkou sám udělal
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/253932883/Tomb_Raider_Underworld.rar
Mrkejte na tu krásnou grafiku a krásnou Laru

Na takový vákon nejsem vůbec zvyklý, tak jsem z toho trochu v příjemném šoku. Prostě GTX 275