Dával jsem zatím jen Next.
http://i26.tinypic.com/313nez7.jpg tady už nevím (ani to první políčko), pardon, asi jsem otravný, ale chci aby to fungovalo ...
Pomoc s instalací routeru ASUS WL-520GC Vyřešeno
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoc s instalací routeru ASUS WL-520GC
V položke SSID si napíš názov siete ktoru si vytvoríš napríklad Doma.
Security level: zvoľ si uroveň ochrany, malu, strednu ,veľku a podľa toho čo nastavíš tak sa ti uvoľnia kolonky pre zadavanie hesiel. Zadaj tam ľubovoľné hesla kombinácie písmen a čísel, tie si napíš na papier lebo to budeš musieť zadať pri prihlasovaní a pokračuj nextom.
Security level: zvoľ si uroveň ochrany, malu, strednu ,veľku a podľa toho čo nastavíš tak sa ti uvoľnia kolonky pre zadavanie hesiel. Zadaj tam ľubovoľné hesla kombinácie písmen a čísel, tie si napíš na papier lebo to budeš musieť zadať pri prihlasovaní a pokračuj nextom.
K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
Dokončeno, co teď ?
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten asus odpoj od PC, zapni ho a v PC daj vyhľadať WiFi siete. ak je to dobre nastavené, tak ti nájde tvoju sieť pod názvom ktorý si si zvolil. Ak sa k nej budeš chcieť pripojiť a nastavil si zabezpečenie, tak budeš musieť zadať aj to heslo čo si si nastavil. Na net sa zatiaľ nedostaneš, iba sa chcem presvedčiť či ti bude ísť spojenie.
K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
Pod pojmem PC jsem si představil PC, ne Notebook. PC nemá svůj vlastní WiFi přijímač. Když teď obětuju i NTB, nedostanu se na net a nebudu moct psát :(
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak sa na chvíľu odpoj a skús to na tom notb., poprípade sprav screen a potom sa pripoj naspeť.
Nenašlo to žádnou WiFi síť :(
Připojil jsem ten WAN kábel a zkusil to a nic.
Připojil jsem ten WAN kábel a zkusil to a nic.
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pripoj ruter na kabel vojdi do nastavení a skontroluj či to čo si nastavil je v ňom uložene. V položke wireles maš mať názov tej siete čo si si nastavil, plus je tam niekde kolonka conecting a mala by byť zvýraznená ako enable. To pripojenie na net ti zatiaľ nepôjde pretože si tam ešte nenastavil typ pripojenia. Od poskytovateľa máš pravdepodobne nejaké prihlasovacie udaje a tie potom musíš vložiť do rutra . Teraz som si spomenul
na tejto stránke je návod na ten asus je po angl. ale ak si stiahneš pre WL-500 Gp tak ten je v češtine a tieto dva typy sa líšia iba v niektorých položkách. Prejdi si to , ja som si to nastavil podľa toho manuálu. Momentálne nám v tom svojom iný firmware, tak sa mi na to dosť ťažko rozpametáva. Tu je ten link http://www.joyce.cz/prirucky-asus-a-wel ... izeni.html 

nastavil si ze se chces pripojit pres wifi?

Brumteles68: Ano, uloženo to bylo. Položku Connecting jsem ale nenašel. A heslo mi bude muset přijet dát poskytovatel, tak přemýšlím, jestli to nastavení nenechat na něm ...
ponik: Přes tohle okno jsem to nedělal, dělal jsem to přes tu IP, co mi poradil Brumteles68. Když jsem to dělal přes ten SW, tak to házelo chyby - viz. první strana topicu.
ponik: Přes tohle okno jsem to nedělal, dělal jsem to přes tu IP, co mi poradil Brumteles68. Když jsem to dělal přes ten SW, tak to házelo chyby - viz. první strana topicu.
ponik: Jo takle, došlo mi to, až když jsem to spustil - že se to dá překliknout. Ale hodilo to stejnou chybu, jak je na úvodní stránce.
Brumteles68: Tak ten návod mi taky nepomohl - bylo tam vesměs to, co mi bylo porazeno už tady :(
Akorát nově tam bylo místo zapnutí EZsetup program Device Discovery - ten měl zobrazit na řádku vypsanou tu wifi síť, ale nenašlo to žádnou.
Brumteles68: Tak ten návod mi taky nepomohl - bylo tam vesměs to, co mi bylo porazeno už tady :(
Akorát nově tam bylo místo zapnutí EZsetup program Device Discovery - ten měl zobrazit na řádku vypsanou tu wifi síť, ale nenašlo to žádnou.
Menší heureka. Na PC se mi povedla instalace EZsetup - tlačítko na Asusu se muselo zmáčknout a až blikala dioda napájení, teprve se měla spustit instalace. Já z návod pochopil to, že musí dioda svítit, tak jsem čekal. Vybral jsem pak v možnostech něco jako "ADSL modem s přidělenou statickou IP" a zadal jsem tam IP i DNS, jak bylo původně na PC nastaveno. Podíval jsem se na adresu 192.168.1.1 a v položce WAN & LAN tam byla tato adresa uložena. Dopsal jsem ji pak ještě v PC ve vlastnostech připojení, ale Internet nejde.
A na notebooku se mi to stále nainstalovat nepodařilo - ten Asus prostě nic nevysílá.
A na notebooku se mi to stále nainstalovat nepodařilo - ten Asus prostě nic nevysílá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1743
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 21:12
-
- 8
- 7866
-
od kellne
02 kvě 2025 20:59
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2458
-
od petr22
05 črc 2024 18:52
-
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3995
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 11
- 5434
-
od Martab