Zdravím!
Koupila jsem si notebook s Vistama. Při prvním spuštění se mi spustila i instalace Vist. A tak mě pak napadlo. Co když si budu chtít systém přeinstalovat? Dá se ta instalace nějak vyvolat? Je někde na disku? Protože žádné CD nemám. Děkuju za odpověď
Reinstal?
-
- Pohlaví:
Re: Reinstal?
Měla by tam být ale jak se to jmenuje nevím, tak tě tímto aspoň posunu do TOP a snad ti to někdo vysvětlí podrobněji.
Podívej se do správy disků (zmáčkni Win+R, napiš diskmgmt.msc a odentruj [10kilovým kladivem
]), jestli tam nemáš nějaký skrytý recovery oddíl.

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
jo, jsou tam tři ikonky disku......u jednoho neni žádnej nápis, druhej je DVD mechanika a třetí má název disku C.....akorát u toho prvního je že má kapacitu 6.52GB, ale že je tam 100% volnýho místa, teda těch 6.52GB
-
- Pohlaví:
Nemůžeš sem dát screen? Recovery -zotavení, by mělo být označeno.
Edit, teď jsem si všiml, že Myloš píše skrytý. Pak asi budeš muset v Možnostech složky povolit Zobrazit skryté soubory a složky.
Edit, teď jsem si všiml, že Myloš píše skrytý. Pak asi budeš muset v Možnostech složky povolit Zobrazit skryté soubory a složky.
Blue Spirit:
Nééé – skrytý oddíl != skrytý soubor. To spolu nemá nic společného.
Nééé – skrytý oddíl != skrytý soubor. To spolu nemá nic společného.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Ok, tady je screen
heh, Clerks je film v DVD mechanice:D Nechtělo se mi ho vyndavat a dělat screen znova, promiňte:)
heh, Clerks je film v DVD mechanice:D Nechtělo se mi ho vyndavat a dělat screen znova, promiňte:)
Blue Spirit:
Skrytý oddíl je takový, který se systému nehlásí písmenkem a není nijak připojený. Pokud se ale nepletu, měl by být takový oddíl viditelný pro Správce disků.
Miisa:
Vypadá to, že to zdánlivě prázdné místo bude nějakou zálohou, ale jakou konkrétně?
Když ti startuje počítaš, nevypisuje na obrazovku náhodou nějakou hlášku o obnově dat? (Nejspíš anglicky). Pokud ano, jakou? (Pozastavit takový výpis většinou lze za pomoci klávesy PAUSE).
Skrytý oddíl je takový, který se systému nehlásí písmenkem a není nijak připojený. Pokud se ale nepletu, měl by být takový oddíl viditelný pro Správce disků.
Miisa:
Vypadá to, že to zdánlivě prázdné místo bude nějakou zálohou, ale jakou konkrétně?
Když ti startuje počítaš, nevypisuje na obrazovku náhodou nějakou hlášku o obnově dat? (Nejspíš anglicky). Pokud ano, jakou? (Pozastavit takový výpis většinou lze za pomoci klávesy PAUSE).
- Mýliti se je Myloš.
nn, nic nevypizuje, normálně nabíhá, objeví se úvodní obrazovka od Lenova a pak naskočej Wokna a tabulka pro přihlašování
A v manuálu taky není nic?
- Mýliti se je Myloš.
V manuálu nejspíš nepočítali s tím, že někdo bude chtít win někdy přeinstalovávat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3149
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”