titulky u avi formátu
titulky u avi formátu
Ahoj potřebovala bych (opět) poradit: mám na PC film ve formátu avi, jehož součástí jsou i cizojazyčné titulky, které nejdou v přehávači vypnout. Je možné je z videa nějakým způsobem odstranit, abych mohla použít externě uložené české tituky? Předem děkuju za odpověď.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: titulky u avi formátu
Pkud jsou ty tytulky přímo ve filmu tak je nijak neodstraníš....Teda mě není znám způsob kterým by to šlo 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Maximálně je v nějakém video editoru vyříznout čímž samozřejmě přídeš o spodní kus videa :)
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus si stáhnout vlc player a nastavit stopu ... co máš za přehrávač...
CrasherKill: samozdřejmě že existuje, ale je to docela práce na dlouho
....kdy musíš snímek po snímku vyretušovat...ale předpokládám, že to není nic cenného, aby se takto zbytečně ztrácel čas
káťa: Máš dvě možnosti. Pokud se titulky nacházejí ve statické části filmu, tak jej můžeš překrýt pomocí filtru ve VirtualDubu (tj. černým páskem) a nic nezratíš. Horší případ, když se titulky nacházejí v dynamické části, poté můžeš jej překrýt znovu černým pásem nebo nějakým filtrem, který ti obraz rozmaže.

káťa: Máš dvě možnosti. Pokud se titulky nacházejí ve statické části filmu, tak jej můžeš překrýt pomocí filtru ve VirtualDubu (tj. černým páskem) a nic nezratíš. Horší případ, když se titulky nacházejí v dynamické části, poté můžeš jej překrýt znovu černým pásem nebo nějakým filtrem, který ti obraz rozmaže.
Pokud ti jde o to, že tvé externí titulky navzájem kryjí s těma co jsou ve filmu vložený napevno a ve výsledku je to nečitelný, stačí když v přehrávačích jako bsplayer, gom player nastavíš zobrazení titulek nahoru.
Tak v seriálu Kimi Ga Nozomu Eien jsem si poradil tak, že jsem externí české titulky nechal zobrazovat přes interní (v obraze) anglické titulky, sice občas nějaké písmenko vykouklo, ale už se to dalo
Lze poštelovat i barvu titulků nebo nastavit neprůhledné pozadí titulků, zvládne to i přehrávač BS Player.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
.pptx soubor ve formátu A4 Příloha(y)
od uzivatelzacatecnik » 11 říj 2024 10:39 » v Kancelářské balíky - 3
- 3242
-
od uzivatelzacatecnik