jen se chci zeptat jestli já můžu neco udelat s tim ze se internet vypíná v 21:00 to je normální ale nekomu se vypíná dýl nebo vůbec můžu s tim necu udelat?
jo a jeste jestli muzu taky nejak udelat aby sli hrat online hry nechce se to připojit k hlavnímu serveru ve hre se ani neprihlasim na online profil
// Příspěvky sloučeny. Nauč se používat tlačítko "Upravit". Díky.
// mike007
Jak zařídit, aby na intru nevypínali net…?* Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak zařídit, aby na intru nevypínali net…?*
Naposledy upravil(a) mike007 dne 14 říj 2009 01:51, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Internet na intru dotaz“.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „Internet na intru dotaz“.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Internet na intru dotaz
A ty chceš, aby se tobě taky nevypínal vůbec, nebo aby se vypínal všem stejně?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Internet na intru dotaz
aby se mi nevypínal a nebo aspon vsem stejne
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak zařídit, aby na intru nevypínali net…?*
Obrať se na někoho na intru, kdo se stará o výpočetní techniku. Je to jednodušší než se jim v tom šťourat. Mohl by z toho být skvělej průser.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Asi tak no. Pokud ti to oni prostě vypnou tak to máš prostě vyplý. Víc s tim neuděláš. Dojdi si na vedení intru ty již budou mít svého správce sítě nebo kontakt na firmu která to na intru obstarává.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obávám se ale, že s žádostí o prodloužení doby fungování internetu neuspěješ. Na intrech většinou panuje přísný režim a jakmileje večerka, tak běda jak pípneš

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Marwvek píše:jen se chci zeptat jestli já můžu neco udelat s tim ze se internet vypíná v 21:00 to je normální ale nekomu se vypíná dýl nebo vůbec můžu s tim necu udelat?
jo a jeste jestli muzu taky nejak udelat aby sli hrat online hry nechce se to připojit k hlavnímu serveru ve hre se ani neprihlasim na online profil
// Příspěvky sloučeny. Nauč se používat tlačítko "Upravit". Díky.
// mike007
Vyprosoval bych si pouzivani slova "dýl" skutecne ve smyslu dele a nikoli pozdeji... Opravdu to rve usi.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
<OT>
Moriss:
Tak to jsi ještě větší jazykový purista než já (ne snad, že by mi dýl nervalo uši, ale jsou tu horší újezdy).
Mimochodem – třeba to dýl opravdu nemá znamenat později (jako že v pozdější hodinu), ale déle – někomu se zkrátka ten proces vypínání poněkud protáhne a vypíná se mu to celou hodinu, než se mu to vypne.
</OT>
Moriss:
Tak to jsi ještě větší jazykový purista než já (ne snad, že by mi dýl nervalo uši, ale jsou tu horší újezdy).
Mimochodem – třeba to dýl opravdu nemá znamenat později (jako že v pozdější hodinu), ale déle – někomu se zkrátka ten proces vypínání poněkud protáhne a vypíná se mu to celou hodinu, než se mu to vypne.

</OT>
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Nemyslim si, ze to myslel zrovna takhle :).
Ja jsem sice informatik ( a to jeste na baterky) a ne lingvista, ale fraze typu "prijdu dyl" mi skutecne pripadaji jako bezmezne hanobeni Ceskeho jazyka.
Pravda, stravil jsem hodiny a hodiny diskuzemi s lidmi, kteri to bezne pouzivaji, ale "oni" proste neuznaji, ze je to hloupost...
Ja jsem sice informatik ( a to jeste na baterky) a ne lingvista, ale fraze typu "prijdu dyl" mi skutecne pripadaji jako bezmezne hanobeni Ceskeho jazyka.
Pravda, stravil jsem hodiny a hodiny diskuzemi s lidmi, kteri to bezne pouzivaji, ale "oni" proste neuznaji, ze je to hloupost...
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
<OT>
Když už teda diskuze namířilla trochu jiným směrem: možná tomu nebudeš věřit, ale najdou se i lidé, kterým jako bezmezné hanobení českého jazyka připadá psaní bez diakritiky, případně psaní "český jazyk" s velkým Č.
<OT>
Když už teda diskuze namířilla trochu jiným směrem: možná tomu nebudeš věřit, ale najdou se i lidé, kterým jako bezmezné hanobení českého jazyka připadá psaní bez diakritiky, případně psaní "český jazyk" s velkým Č.

<OT>
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Chlapi, nespamujte. Díky
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»