Ahojte, Jednou jsem to tady už psal ale mám problem s tímto zdrojem v mém novém PC
Moje sestava je:
Core i5
Gigabyte P55-UD3R
Gigabyte Geforce GTX275
Kingston 4Gb 1333Mhz
Zdroj bzuči když hybu myškou nebo i jen tak v klidu. - Video někoho na youtube ze stejným problémem
Pokud zapnu nějakou 3D aplikaci nebo hru přída se ke bzučení nepřijemne pískani. Tenhle případ se stava jen když Grafika produkuje hromadu fps - největši brutalism to je u The Sims 3 - 150fps a píska strašně hodně. V tomhle případě pomuže V-synchronizace ale ne moc spiš stratim ten výkon a v některych hrách to děla problémy... To už raději volim slyšet ten piskot!
Nějaky hodny člověk co ma stejny problém hodil na youtube video
Prolezl jsem ruzne anglicke fóra a zjistil že některym pomohlo vypnout C1E v Biosu - ja mám samozřejmě takovou smůlu že mě to nepomohlo ...
Zdroj sem reklamoval a dostal jsem nový... Děla uplně to samé
Corsair TX650W - píska a bzučí
Re: Corsair TX650W - píska a bzučí
co od nás čekáš??? víš co tto dělá, vidíš že s tím má plno lidí problémy tak vrátit a vzít jinej zdroj a nebo zkoušet reklamace dokud ti nedaj co nepíská....rozebírání bych nechal stranou když je v záruce
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Pohlaví:
Zřejmě to dělá větrák při vysokých otáčkách - asi konstrukční chyba toho typu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To nebude větrák, spíš cívky, tlumivky nebo trafo.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
On tam je odkaz na dva zvuky, ten první opravdu vypadá že kmitá nějaké jádro.
zao píše:co od nás čekáš??? víš co tto dělá, vidíš že s tím má plno lidí problémy tak vrátit a vzít jinej zdroj a nebo zkoušet reklamace dokud ti nedaj co nepíská....rozebírání bych nechal stranou když je v záruce
Klidek kamo :-) , ja už opravdu nevím co dělat... Ale četl jsem že ti kterym to dělá tak vyměna zdroje nepomuže ... budou to dělat i dalši typy...
A opravdu to nejspiš jsou cívky, na větrak to nevypadá
Ten prvni určitě neni větrakem... děla to jen když pohnu myškou

to je nevíhoda textu>>>neslyším jakým tonem je to myšleno, samozřejmě to říkám s klidem, ale my s tím prostě nic nesvedem je to smůla....jinak nevidím důvod proč by to měli dělat i jiný zdroje, imho je to jeho konstrukční problém
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Reklamuj až do bezvědomí...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Poštovne je drahé Ostrava daleko a ja student 
Mam chuť na Enermax Pro82+ 525W - myslite že je pro mou postavu ok?

Mam chuť na Enermax Pro82+ 525W - myslite že je pro mou postavu ok?
-
- Pohlaví:
Ten zdroj je O.K., ale já bych to reklamoval a pokud by to bylo další pískle /a vada série se vyloučit nedá-anebo typu/ pak bych chtěl zpět korunky. Ale na druhou stranu je pravda, že podobné opakované reklamace v případě levných věcí žádný zisk nepřinesou - naopak.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 7449
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
05 bře 2025 18:32