Sudoku Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Stara29
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Sudoku

Příspěvekod Stara29 » 06 pro 2009 16:57

Nemohla by být drbna taky k sudoku? Taky jen taková skrytá, jako je o kočkách. Aby si člověk mohl postěžovat, když se mu podaří vyluštit šílené sudoku za dvacet minut a dostane 380 bodů dolů, protože se netrefil do toho správného výsledku. A když se to stane druhý den znova, tak by s tím nejraději sekl.
A teď se rozhoduju jestli to mám odeslat nebo ne.

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Sudoku  Vyřešeno

Příspěvekod karlos » 07 pro 2009 08:31

Co by nemohla být? Taky jsem si říkal, že bych si polakal, když jsem šílenou dělal na papíře týden a když jsem jí přepsal, vyskočila další šílená... :huh: Nadruhou stranu se pak díky tomu, středně těžké a méně stávají extrémně lehkými pětiminutovkami. Když pak přijde velmi lehká, jsem v ní schopný udělat i několik chyb :lol: Kolikrát jsem se již pozastavil nad tím, že označení obtížnosti moc neodpovídá. V lehkých se zasekávám, těžké dělám bez mrknutí a jedna šílená byla jednou na pět minut :wink:
Zkrátka, někdy bych se taky rád pochlubil, jindy postěžoval. Takže téma máme. Označím ho jako vyřešené, následně ho odemknu a je tu navěky, ukryté v pozadí :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Stara29
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Sudoku

Příspěvekod Stara29 » 07 pro 2009 10:30

Já taky ty šílené a velmi těžké řeším během půl hodiny a u lehkých se zaseknu. Na jednu lehkou jsem potřebovala pět pomocných čísel. Včera se mi ta poslední podařila docela brzy ale udělala jsem při přepisování chybu. Čekala jsem že budu mít -20bodů, ale bylo to -380 bodů i když jsem měla vyluštění správně, ale netrefila jsem se do toho jejich. V tu chvíli bych s tím nejraději sekla.
Proč nejde tady vpisovat do textu nebo text opravovat?

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 07 pro 2009 16:45

Určitě by to mělo jít, ale já mám trochu jiná práva, takže můžu upravovat všem a proto nemůžu posoudit, co ti nejde.

Stara29
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Stara29 » 07 pro 2009 18:49

Když jsem chtěla přidat slovo do textu, tak se mi následující text neodsunoval ale přepisoval. Už je to v pořádku, nevím čím se to mohlo stát.

Stara29
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Stara29 » 08 pro 2009 14:47

Tak se mi zase podařilo vyřešit několik šílených a velmi těžkých, až jsem narazila a tentokrát opravdu silně. To pak opravdu mám chuť toho nechat.
Přílohy
Obrázek 00011a.jpg
Obrázek 00009.jpg

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 08 pro 2009 17:16

Koukám, že u těch složitých máme stejný postup. Tiskárna, tužka, guma a nervy nadranc :lol:

Stara29
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Stara29 » 15 pro 2009 01:09

Tak jsem zase dopadla. A to je už druhé mezi posledními deseti a nedá se poznat že to bude špatně.
Přílohy
Obrázek 00009a.jpg

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”