Zdravím všechny,
mám problém ohledně neustálého a samovolného vypínání a zapínání pc.Pořád se vypíná a zapíná.Nenaběhne ani BIOS.
Najednou zničeho nic spadl systém a po restartu naskočil Bios,dal jsem exit a od té doby už počítač nenaběhl.
Předem Vám děkuji za nějakou radu.
S pozdravem Bortič
Neustálé vypínaní a zapínání pc
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Neustálé vypínaní a zapínání pc
Vítej..
Dnes sem řešil problém se stejným symptomem a chyba byla v paměti RAM - byla vadná.
Kráčelo o Win 2000, zčistajasna se restartovalo PC, a pak už pořád dokola. Stáhl a vypáli sem si http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... e-boot-cd/ a prověřil paměti, jedna byla vadná. Dal sem ji pryč, přeinstaloval systém /protože ten byl taky nějak nestabilní/ a vše je OK.
//Netvrdím, že to nutně musí být tvůj případ.
Dnes sem řešil problém se stejným symptomem a chyba byla v paměti RAM - byla vadná.
Kráčelo o Win 2000, zčistajasna se restartovalo PC, a pak už pořád dokola. Stáhl a vypáli sem si http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... e-boot-cd/ a prověřil paměti, jedna byla vadná. Dal sem ji pryč, přeinstaloval systém /protože ten byl taky nějak nestabilní/ a vše je OK.
//Netvrdím, že to nutně musí být tvůj případ.
Jak staré máš PC? Nedělals něco s hardwarem chvíli před tím pádem? Nebo nemáš podezření že by v poslední době vypadla nějak podezřele elektrika?
"Žijeme pro nic ,ale umíráme pro něco."
Díky za radu,ale opravdu netuším jak bych to měl udělat když pc se neustále vypíná a zapíná,jako když blikáš vypínačem.
Větráčky se rozeběhnou a zastaví a tak pořád dokola
Větráčky se rozeběhnou a zastaví a tak pořád dokola
Pc je dva roky staré,elektrika bez problému a s hardwarem jsem nic nedělal.
Může to být špatný zdroj (možná), zkus nechta ke zdroji připojenou jen desku a ramky vše ostatní odpoj a zapni, uvidíš jestli aspoň zůstane jet, možná i ramky vyndej a zkus - u tohoto nevím jestli je to dobrá rada ale kdyžtak zkouškou by se nemělo nic stát.
"Žijeme pro nic ,ale umíráme pro něco."
zkoušel jsem jednotlivé komponenty odpojovat postupně a problém byl pořád stejný
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2745
-
od krystofb
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15822
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:58
-
-
- 1
- 2692
-
od VojtouNerCZ