Seznámení - pro zasmání i k zamyšlení Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Seznámení - pro zasmání i k zamyšlení  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 05 led 2010 07:53

Někomu možná jen pro zasmání a někomu k zamyšlení vás seznámím s takovým krátkým příběhem.
Z ničeho nic (jak to bývá) se mi v poště objevil dopis z Kalifornie, kde se se mnou chtěla seznámit nějaká slečna, vlastně jich bylo několik. Normálně jsem to smázl a ignoroval ale neblokoval. Byly vytrvalé a psaly asi týden a tak jsem nakonec ze zábavy odpověděl. V tom už se neozvaly všechny ale jen nějaká Alenka z Irkutska.

Celkem pěkná holka, údajná studentka baletu, číšnice a barmanka které se v Irkutsku špatně žije, málo vydělává, každý má zájem jen o její tělo ale ne o duši a všechny ty přípravky na udržování nehtů a kůže jsou moc drahé. Někde slyšela jak se tu máme dobře, kolik děvčat z východu se zde provdalo a tak se rozhodla jet sem. Snažil jsem se ji to vyvrátit, že to není pravda a poslal ji nějaké informace. Ona ale byla neoblomná a každým dnem to vypadalo jako hotová věc - marně jsem ji vysvětloval, že jsem o 30 let starší, už jsem byl její dear darling.

Problém ale jsou peníze, sice má nějaké úspory ale málo. Naštěstí matka, velká obdivovatelka ČR má dostat výplatu za 6 měsíců, tak ji to dá. Pak už mi psala že je v Moskvě kde se ubytovala v podnájmu a až ji od matky přijdou peníze tak přiletí. Opětovně jsem naléhal ať tam zůstane, ale už bylo rozhodnuto.

Včera jsem dostal další meil, kde už byly nějaké instrukce z agentury a také smutnou zprávu. Maminka peníze sice dostala, ale zase jí je zadržuje Western Union a tak jí mám něco poslat já, když už jsem ten její kámoš. Stačí 200,300$ než pomůže maminka. Tak jsem ji odepsal ať už si nedělá legraci a zablokoval ji.

Co z toho plyne? Je to naivka, holka která se nudí anebo vyčůraná podvodnice? To už pro mne zůstane navždy tajemstvím. :lol:

P.S. Kdyby měl někdo zájem mám její adresu - píše ale jen anglicky a zřejmě rusky /i když bůch ví jaká je ruština v Irkutsku, je-li z Irkutska/.

Alenka
I.jpg
I

Reklama
guest

Re: Seznámení - pro zasmání i k zamyšlení

Příspěvekod guest » 05 led 2010 07:55

Staying
Přílohy
staying.JPG

guest

Příspěvekod guest » 05 led 2010 07:57

Sleeping

//Nevím co se děje ale nejdou mi ty screeny pod sebe a tak to dávám takhle humpolácky//
Přílohy
sleeping.jpg

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 05 led 2010 07:59

Nešlo nereagovat :D
:lol:
Měla chudera smůlu, že natrefila na tebe :lol: , až na trefí na troubu tak mu pošle, po rozmnožení svého konta, jinou fotku kde se bude takhle us :lol: mívat
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Stene
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 05 led 2010 08:01

Docela zajímavý :lol:, když chce pouhých 200$

guest

Příspěvekod guest » 05 led 2010 08:04

Ještě jsem dal 7 fotek do galerie. No těch 200$ byl nepochybně začátek. :lol: To je skoro na letenku z Moskvy do Prahy - cca 300$.

Je ale fakt, že jako krmička tuleňů nevypadá.

FOTKY JSEM Z GALERIE ODSTRANIL - účel to splnilo a jinak by to zbytečně zabíralo místo. :D
Naposledy upravil(a) guest dne 15 led 2010 08:52, celkem upraveno 1 x.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 05 led 2010 08:13

Ono to takhle funguje i u nás, "přijedu - pošli peníze na cestu" - "na telefon - dochází kredit" atd.. :D
Lidé jsou vynalézaví co svět světem stojí ... :lol:

Jen jde o jinou měnu ... :D
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 05 led 2010 09:11

Řekl bych, že ta "slečna" bude rusák :lol:

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 05 led 2010 09:20

Nerad bych dívce křivdil, ale pravděpodobnost, že hledá někoho, kdo by jí zaplatil cestu do Prahy, aby se tady mohla konečně setkat s frajerem, který sice nemá zmíněných 300 $, ale zato je schopen jí udělat 15 krát za noc bez sebemenších známek únavy na jeho straně, je poměrně dost velká.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

guest

Příspěvekod guest » 05 led 2010 09:21

Co vás vede k tomu, že je to chlap? Na tohle já mám čuch a pokud bych se mýlil, pak by to byla největší ostuda v mém životě. :lol:

Zdena.Sladky
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Zdena.Sladky » 05 led 2010 10:15

No nevim, nevim, na to, že je na mizině, si hajá v celkem luxusně vypadajícím povlečení... :bigups:
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 05 led 2010 11:01

Mám ten samý pocit z toho povlečení :) Jako cérka šikovná.. Ale dolárky si nechám na jiné věci než na "virtuální" ženy :)
A kdysi mi taky jedna psala, ale peníze chtěla hned ve třetím mailu, takže ignorlist.
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”