Ultimate process manager

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Bubli
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Ultimate process manager

Příspěvekod Bubli » 15 srp 2006 14:58

Ahoj,
znáte? Je to v češtině, tedka jsem to našel:
http://www.slunecnice.cz/product/Ultima ... s-Manager/

Reklama
ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 15 srp 2006 15:38

Hezké, máš s tím nějaké zkušenosti?

Bubli
nováček
Stav:

Příspěvekod Bubli » 15 srp 2006 17:36

jojo mám, měl jsem zablokovanej regedit a měnění plochy, tim jsem to v pohodě zrušil

dankus
nováček
Stav:

Příspěvekod dankus » 17 srp 2006 01:53

UPM je velice sikovnej programek.. co nezvladl NOD32 zvladlo UPM... 8) .. nebyt jeho tak mam v PC bordel na kterej byl i NOD kratkej - fakt doporucuju ...

shark1359
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod shark1359 » 12 zář 2006 00:31

:D Mám tuhle "hračku" ve stroji taky. Zatím to okukuju. Nemohl by sem někdo z vás ,softwarově zdatnějších, hodit nějakej manuálek "jak na to" a co se s tím dá udělat popř. zkazit ? Ta poslední varianta mě totiž zatím odrazuje od toho,s tím cokoliv zkoušet. :? Jen si myslím že je to good soft a sosnul jsem ho proto,že by se "to mohlo jednou hodit". :D Zatím ale bojim,bojim. :wink:

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Myloš » 12 zář 2006 01:20

Tenhle program neznám; sám používám Process explorer, který se nemusí instalovat.

Znáte někdo oba programy? Jak vidíte srovnání?

shark1359
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod shark1359 » 12 zář 2006 01:45

I tuhle "hračku" mám . . . :D :D :D A moc se mi na ní líbí že po zavření mi "u hodin" zůstává malý "monitor" kde vidím zatížení compu a po najetí kurzorem na to,vidím který proces je "v akci" 8) Je dobře vidět "komu" který proces patří a po kliknutí pravým myšítkem je jedna z nabízených položek Google-takže se dá hned sehnat kupa informací co je ten který proces zač. Jenže pud sebezáchovy mi radí se v tom zatím moc nevrtat "páááč" případnou botu bych pravděpodobně nedokázal napravit. :oops:

A PROTO !!!! :D :D :D :D :D

Vyhlašuji pátračku po někom,kdo se v tom umí dobře "povrtat" a prozradí např. jestli některá z funkcí těchto prográmků dokáže to samé co "fixnutí" v HijackThis (např.).

:P . . . Kdo to vííííííííííí ???? :wink:

Bubli
nováček
Stav:

Příspěvekod Bubli » 20 zář 2006 17:25

no mluvil jsem o tom programu s autorem a dal na svůj web i videa co se s ním dá všechno dělat, jsou přímo tady http://www.lodusweb.net/index.php?optio ... &Itemid=79 akorát je tam trošku velkej obraz (ukázková videa) a ve srovnání s tím process explorerem nevím, upm má hodně různých funkcí, které process explorer nemá (je to vidět v těch videích)

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”