Katalog všech zde popsaných věcí v tomto vláknu, s klikatelnými odkazy:
- dle abecedy >>>> viewtopic.php?f=3&t=38558- dle kategorie >>> viewtopic.php?f=3&t=38558&start=9Přechod z Firefoxu 3.5.7 na Firefox 3.6 a kompatibilita "nekompatibilních" doplňků
Měl jsem 1 doplněk co není kompatibilní ani s
Firefoxem 3.5.7, a asi 7 co nejsou kompatibilní s
3.6 (jen
pre či
3.5.7). Nakonec jsem rozběhal všechny, ale nejdříve jsem se dost zpotil, v předtuše, že se mi to snad nepodaří ... samozřejmě ani s podporou
Mr Tech Toolkit. Dá to opravdu více práce zprovoznit, než v dřívějších verzích.
Po upgradu se mi nastartoval Firefox s přeplněnou stavovou lištou (nefunkční
StatusBars), vyházenými ikonami z lišt u nefunkčních doplňků a s titulní Win okenní lištou (nefunkční
Hide Chrome). Při průzkumu ve správci doplňků jsem objevil hlášku, že mám restartovat a potom mi nefungující doplňky naběhnou. Ale snad ani po 7 restartech a zkoušení všeho možného se mi to nepodařilo. Už jsem přemýšlel, jak to udělám, abych se vrátil k dřívější verzi
Pak jsem v
Mr Tech Tolkit zrušil podporu nekompatibilních doplňků a bez restartu jí opět zapnul. Stále nic. Už jsem se smiřoval, že se tato verze (
3.6) moc nepodařila a rozkopala vše, že prostě některé doplňky přestali definitivně fungovat

Ale ještě jsem to zkusil (to samé) i s restartem, ovšem stále nic ... ještě jsem provedl asi 2 restarty a najednou zjistil, že nemám přeplněnou stavovou lištu a titulní Win pruh zmizel! Tak jsem vyzkoušel přepínání mých 3 stavových lišt a opravdu, funkční! Vytahal jsem chybějící (zmizlé) ikony a všechny teoreticky nekompatibilní plug-iny jedou

Ufff

Detail