- dle abecedy >>>> viewtopic.php?f=3&t=38558
- dle kategorie >>> viewtopic.php?f=3&t=38558&start=9
Stránka plug-inu (doplňku) FaviconizeTab: https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/3780

V nastavení doplňku lze určit, zda se mají taby otvírat ve velikosti faviconu (oni se přesněji otevřou v běžné velikosti, ale ihned poté - po načtení stránky - se zmenší), případně které konkrétní stránky se mají takto otvírat. Nebo se nastaví, aby se otvírali v normální velikosti a pokud chceme nějaký tab zmenšit, provedeme to buď klávesovou zkratkou (osobně jsem zvolil levý myší dvojklik a v Tab Mix Plus jsem pro tuto zkratku vyřadil funkci!) nebo z kontextového menu nad tabem či lištou tabů. Při opětovné volbě se tab zase zvětší. Toto samozřejmě funguje i při otevírání stránek v minitabech.
S tímto doplňkem se mi jeví zatím (než přijdu na něco jiného, s čím zvýraznit aktuální tab) nejvhodnější nepoužívat barvení tabů (například: ColorFulTabs nebo PageStyle2Tab), protože jinak je obtížné rozpoznat pouze pohledem aktuální tab. Tyto doplňky navíc nestačí pouze zakázat, ale musí se odinstalovat. Dělal jsem různé experimenty s Tab Mix Plus a vlastním nastavením tabů (zvýrazněním aktuálního), například s různou průhledností tabů neaktuálních ... ale zase se zhorší jejich viditelnost, čitelnost ... prostě mi to nesedlo, ale můžete to vyzkoušet sami. Pak jsem myslím ještě zkoušel v ColorFulTabs (?) zvětšit barevnou výraznost (sytost) aktuálního tabu, ale taky tedy nic moc ...

Detail

Kombinace minitabů (favicon tabů) a normálních tabů (plné velikosti)

Volba kontextového menu (pravé myšítko) nad tabem či tabovou lištou pro zmenšení / zvětšení tabu

Nastavení:
- oranžová = klávesové zkratky pro zmenšení / zvětšení tabu
- červená = volba pro automatické zmenšení
- modrá = definice stránek pro automatické zmenšení tabů, při napsání: * se nadefinují naprosto všechny stránky
- zelená = zda se má vedle faviconu zobrazit i X pro zavření tabu