Domácí síť x neznámá síť Win7 Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Domácí síť x neznámá síť Win7
Pokouším se nastavit domácí síť dvou PC(win7/xp) a internetu. ISC sice funguje, ale nevím jak daleko sahá toto nastavení domácí/veřejná síť (např automatizace bezpečnosti PC apod). Na náhledu problému je doře vidět, že nemůžu změnit síť LAN na domácí síť. Mimo jiné síť NET (internet) byla automaticky detekována jako domácí, což jsem opravil na veřejnou. Jak tuto situaci napravím? Nebo špatně chápu model win7 síťí ? domácí síť by měla být ta LAN (kříźový kabel, 2PC) a veřejná právě internet (protože v internetu neznám všechny PC). Je to tak?
Re: Domácí síť x neznámá síť Win7
Co to resis ? Proc propojuse 2 pc krizovim kabelem ? Obe PC pripoj do routru co mas na internet tam dej pridelovani DHCP pak na obou pc sitovky bez parametru a valis !! V routru muzes pak povolat porty atd,.. pro pripad ze by jeden byl jako server do venku.A mas malickou domaci sit :-)Krizovej kabel bych pouzil jenom v pripade ze bych nemel po ruce switch nebo routr a pak bych ho stejne jim doplnil !!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Právě switch ani router nemám a kdybych ho chtěl tak bych musel kontaktovat UPC aby mi změnili nastavení síťe kvuli tomu, že si pamatují fyzickou adresu mé sitove karty. Spíš mi jde o problém s nastavením domácí sítě ve windows a proč mi nejde typ změnit u site LAN
No tak to ma holt UPC blbe resene u koncovych zakazniku :-) Pokad ti vse funguje co potrebujes tak to neres jinak netusim je dost mozne ze Win7 a XP budou delat bordel nevim
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš mi jde o problém s nastavením domácí sítě ve windows a proč mi nejde typ změnit u site LAN?
No ale jak on pise routr nema a asi nehodla zadny kupovat :-)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nehodlám protože by mi ani k ničemu nebyl. Druhé PC používám jen jako náhradu, když je to první obsazeno. Sice se mi nedostalo odpovědi ale přesto děkuju za reakce.
Jde natvrdo nastavit aby se ti neznama sit zobrazovala vzdycky jako domaci: Start -> ovladaci panely -> system a zabezpeceni -> nastroje pro spravu -> mistni zasady zabezpeceni -> zasady spravce seznamu siti
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Domácí síť x neznámá síť Win7 Vyřešeno
Nevytahuj prosím tak stará témata
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Win10 - problikávající neznámá okna, CPU na 100 %
od Kogaku » 10 kvě 2025 04:59 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1525
-
od Kogaku