Grafická karta ?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Grafická karta ?
U grafiky to jsou úplně normální teploty. Vždycky by mohly být o něco nižší, ale i tato ničemu nevadí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Výrobce procesorů (AMD) uvádí max. teploty procesoru, uvádí se to i u GK? Nevšiml jsem si. Jak se pozná kolik stupňů jak iddle tak zátěž je málo/normální/hodně? Platí, že čím větší spotřeba tím větší teplota?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Mám uplně stejnej problém jako Koprc.
Jakakoliv hra chvilu po naběhnutí jede normálně.Někdy po minutě někdy taky vůbec(což se stává velmi zřídka) se mě rozsype obraz přesně jak je na obrázku.Hodím se do Win a zpět do hry zase na minutu klid.Pak zase čaj.
Grafikou to není !!.Kamoš jí měl ve svým komplu a v pohodě hodiny hraní a nic.Já sem si dal jeho do svýho kompu a a to samý.Rozsypanej čas za minutu.
Zdroj mám 500 W.
Už to řeším rok a pořád se nemůžu dopátrat příčiny.
Koprc kdybys na to náhodou přišel dej vědět.
Jakakoliv hra chvilu po naběhnutí jede normálně.Někdy po minutě někdy taky vůbec(což se stává velmi zřídka) se mě rozsype obraz přesně jak je na obrázku.Hodím se do Win a zpět do hry zase na minutu klid.Pak zase čaj.
Grafikou to není !!.Kamoš jí měl ve svým komplu a v pohodě hodiny hraní a nic.Já sem si dal jeho do svýho kompu a a to samý.Rozsypanej čas za minutu.
Zdroj mám 500 W.
Už to řeším rok a pořád se nemůžu dopátrat příčiny.
Koprc kdybys na to náhodou přišel dej vědět.
Naposledy upravil(a) Smells dne 20 dub 2010 15:26, celkem upraveno 1 x.
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak !!!
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak potom už jen snad základní deska. Ty opravdu dokáží dělat "divné" věci! Prostě třeba jen vadný slot. Nemáte dva? Ale ta se blbě zkouší jiná, co? A to může býti právě ten kámen úrazu. Já měl problém, že mi nejel žádný jiný zdroj (zkoušeny 3) přestože fungovaly. No a jiná cesta než nová deska snad nebyla.
Naposledy upravil(a) samotarrk dne 20 dub 2010 15:25, celkem upraveno 1 x.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Na to sem taky prioritně myslel.Jenže deska se zkouší jak píšeš pěkně na prd a vyhodit dvojku za novou a pak zjistit,že to tím není se mě nechce.
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak !!!
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jedině zkusit jakkoukoliv desku půjčenou nebo z bazaru za pár šlupů, pokud ji seženeš a sám dokážeš vyměnit. Když odneseš Pc do servisu (a po roce bych tak učinil zcela jistě) tak Ti to dokáží dát do kupy ať už jakkoliv. Ale bude to něco stát, to je jasné. Nevydržel bych s Pc o kterém bych věděl, že je v něm něco špatně a které by nefungovalo. To je na vyhození z okna.
mam 2 stare zakld. desky tak zkusim...ale jestli to jsou ti same sloty :-X
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
PCI-E bude ten samý, spíš jestli má stejný scocket a stejné DDRX u RAM.
Koprc : tak pak dej vědět. Dík
smells jdu s tim do PC prodejny....a tam mi reknou...tak ti kdyztak reknu co zjistily oni 

Super díky moc.Hlavně na mě prosím nezapomeň !!!!
U mě je problém,že jsem si kompl skládal sám a nemůžu ho reklamovat jako celek,ale jen díl kterej je v háji.
U mě je problém,že jsem si kompl skládal sám a nemůžu ho reklamovat jako celek,ale jen díl kterej je v háji.
sice mam koupenej ale taky není v zaruce..tak jim dam za ukol at prozkousi grafickou kartu zdroj a zakladovku....a cim to bude tak to objednaj daj mi to tam ja zaplatim a bude to ! 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4180
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11