Poraďte mi WIFI router na silné zdi okolo 1000 Kč.* Vyřešeno
- Oldaantala
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Poraďte mi WIFI router na silné zdi okolo 1000 Kč.*
Ahoj,mam v planu urobit doma bezdratovou sit. Mame silne zdi takze bych chtel nejaky lepsi router,aby mel dobry signal... Dal bych tak okolo tisicovky.. a mel by mit nko ponevadz planuju taky koupit notas. Pls poradte..
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 kvě 2010 22:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „WIFI router“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „WIFI router“ co? Umřel? Kousnul tě? Šel na pivo? Copak nám to ten router jenom udělal? Nebo neudělal?
Důvod: Oprava nadpisu „WIFI router“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „WIFI router“ co? Umřel? Kousnul tě? Šel na pivo? Copak nám to ten router jenom udělal? Nebo neudělal?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WIFI router
Jakou plochu potřebuješ pokrýt a stěny jsou z jakého materiálu?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Oldaantala
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
stěny jsou napůl kamenné a napůl zděné.. potřebuju to dostat dolů do obýváku i do kuchyně, to je přes dve steny a radius je asi 30m.. je to možné?
- Oldaantala
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Před nedávnem jsem si pořídil ADSL2 wifi modem značky SMC 7904. Po prostudování pár fór mi to přišlo jako fajn zařízení s dobrým poměrem cena/výkon. Po měsíci běhu tohohle modemu musím říct, že zatím bez chyby běží (teda až na nefunkční nastavení WDS - sdílení síťe s druhým AP - to ale nemusí být tím modemem, jako spíš nekompatibilitou s tím druhým AP). Původně jsem měl zálusk na AP značky Well, ale odradila mě vyšší cena - přecijen cca 200-300 kč víc než u SMC.
Pokud si nejseš jistej s dosahem síťe, určitě vol AP s odnímatelnou anténou, ať ji případně můžeš upgradovat (otázka podle mě 1-2 stokorun), když bys měl signál slabý.
Pokud si nejseš jistej s dosahem síťe, určitě vol AP s odnímatelnou anténou, ať ji případně můžeš upgradovat (otázka podle mě 1-2 stokorun), když bys měl signál slabý.
Rimms
- Oldaantala
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Poraďte mi WIFI router na silné zdi okolo 1000 Kč.*
diky za radu,ale jaký router sis chtel koupit? klidne si tech par stovek priplatim..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuju tento TP-Link: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 72Z90UBR7H
Měl by to pokrýt, ale kdyžtak má odnímatelnou anténu
Měl by to pokrýt, ale kdyžtak má odnímatelnou anténu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Máme tenhle: http://www.alza.cz/domaci-router-d-link ... d83671.htm
a naprostá spokojenost. Dvě odnímatelné antény.
Tuším že jsem ho kupoval na základě porovnání v časopisu Computer před asi tak rokem
a naprostá spokojenost. Dvě odnímatelné antény.
Tuším že jsem ho kupoval na základě porovnání v časopisu Computer před asi tak rokem
HP EliteBook 840 G1, SSD Transcend MTS400, M.2 - 256GB
mam tohle....a funguju i na 50 metru od baraku + dve zdi
http://networkshop.cz/TPLink_TLWR340GD_APRouter_24_GHz_4x_LAN_1x_WAN/
funguje skvele + dobra sprava
http://networkshop.cz/TPLink_TLWR340GD_APRouter_24_GHz_4x_LAN_1x_WAN/
funguje skvele + dobra sprava
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- Oldaantala
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
dekuju za radu.. uz du kupovat :-)
- Oldaantala
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
jinak je treba kupovat kdyz mam wifi pripojeni 5ghz kupovat nejaky specialni wifi router?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, na 5GHz máš svůl příjmač a z zněj vede klasický kabel, který dáš do jakéhokoliv routeru (2,4 i 5)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 4765
-
od Scorpi
Zobrazit poslední příspěvek
24 črc 2024 19:23
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4655
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 1766
-
od Kaspo