Mám problém, jednou jsem mel (a nejsips stale mam) zavirovanej PC a po jednom spusteni mi spyware terminator zacal ukazovat ze se chce spoustet nejako podezrele moc instalací tak jsem to radši zakázal, jenže od tý doby mi nefungujou zvuky u PC, snad jen po některém z obnovení systému zahraje uvodni zvuk XP a tim to hasne... takže jsem nejspíš zakázal spouštění ovladačů (či něčeho jinýho,nevim).
Přes CCleaner i win. jsem zkontroloval automatický spouštění ale nic,přeinstalace spywora,obnovení systému, nainstalování nějakýho balíčku ovladačů...nic stále komp mlčí...
Pokud by mi dokázal někdo poradit tak,aby tomu rozuměl běžný uživatel PC byl bych velmi rád.
Díky.
Nefungují zvuky
Re: Nefungují zvuky
rozhodně v tomto oboru nejsem odborník, ale když jsem používal Spyware, tak se mi všechno sralo. Takže doporučuji odinstalovat spyware...a přejít spíše na Avast, nebo tak
There are no stupid questions, just stupid people.
MR.Garrison
MR.Garrison
skusil bych ovládací panely > zvuky a zvuková zařízení > nahoře dej zvuky a skus si stim pohrat jestli ti nějaký vir nepřehodil nebo nevymazal a nebo se podívej na hardware jestli tam maš kodeky
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Z mého podpisu si stáhni HijackThis (verzi 2.0.4), podle návodu udělej log a vlož ho sem.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Díky za rychlé odpovědi, už funguje-vrátil jsem se asi 3 měsíce v čase. Každopádně to bude virem,jdu instalovat eset a dnesni noc bude ve jmenu prohledavani...avasta mam,ale...home edition free nebo jak se to jmenuje a to nachazi velky ***** . Snad zase prekecam tatika aby mi do toho nekecal ze tam bude nod...log udelam az to projedu a dam ho sem,ale pls napiste jeste nejakej navod nebo odkaz ,tu na foru to urcite bude,ale jsem tu nove tak se tu neorientuju a asi bych to nenasel...díky moc
Jinak jeste k tomu pohrani se zvukovymi zarizenimi jsem si hral,jenze tomu jeste nerozumim,nikdy jsem do toho nedelal takze by tam mohla byt chyba jenze ja bych ji stejnak nevidel a nevedel co s tim...

Jinak jeste k tomu pohrani se zvukovymi zarizenimi jsem si hral,jenze tomu jeste nerozumim,nikdy jsem do toho nedelal takze by tam mohla byt chyba jenze ja bych ji stejnak nevidel a nevedel co s tim...
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
I když se vrátíš do patnáctého století, pokud si tam měl vir, je tam pořád. Reinstalace antiviru ti moc nepomůže, a avast vychází lépe (rozdíl ve verzích Free a Pro je jen v přidané hodnotě) než Nod.
Pomohl by ten log z HJT.
Pomohl by ten log z HJT.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”