Brej,
sem se dozvěděl, že Microsoft chystá po úspěšné Win7 Windows 8, jakto?
Co od "osmičky" očekáváte?
Já bych chtěl možnost jednodušších nebo úplně jiných vzhledů a také možnost změnění ovládání... takové větší možnosti... Jenže doufám, že to nebude narychlo nějak, aby to nedopadlo jak Windows Vista....
Já víc info nevím, tak popř. pište zde, celkem mě to zajímá, díky
Microsoft údajně chystá Windows 8. Co od nich očekáváte?* Vyřešeno
Microsoft údajně chystá Windows 8. Co od nich očekáváte?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 05 čer 2010 17:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Windows 8“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava nadpisu „Windows 8“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Microsoft údajně chystá Windows 8. Co od nich očekáváte?
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
Já bych si přál virtuální plochy + Always on top.
Ale toho (přestože to umí každý Linux aspoň 150 let a nedovedu si bez toho představit rozumnou práci) se asi od M$ nedočkám.
Ale toho (přestože to umí každý Linux aspoň 150 let a nedovedu si bez toho představit rozumnou práci) se asi od M$ nedočkám.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Myslíš to přepínání v linuxu mezi např. 4 obrazama? To by opravdu nebylo špatné...
V tom videu je řečeno, že okamžitě dali název tomu Windowsu (asi krycí) Windows Next.... Udržet něco v tajnosti je opravdu těžké...
A myslíš, že je hloupý nápad napsat MS na podpoře nějakej mail (až daj o Win8 vědět), že ta virtuální plocha či jako nějakej doplněk nešla udělat?

EDIT// Jinak jsem se dočetl že 8 má vypadat úúúplně jinak
V tom videu je řečeno, že okamžitě dali název tomu Windowsu (asi krycí) Windows Next.... Udržet něco v tajnosti je opravdu těžké...
A myslíš, že je hloupý nápad napsat MS na podpoře nějakej mail (až daj o Win8 vědět), že ta virtuální plocha či jako nějakej doplněk nešla udělat?

EDIT// Jinak jsem se dočetl že 8 má vypadat úúúplně jinak
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
CS 1.6. The Best Game.
Já jim dokonce svého času napsal, tuším před Vistou. Odpověděli mi, zda se nechci podílet na vývoji, což nechci. Jinak se ale, jak vidno, domnívají, že 640KB RAM musí stačit každému a že virtuální plochy nebo always-on-top nikdo nepoužívá.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
No nevím co děláš, ale podílet se na vývoji, to by bylo něco...
CS 1.6. The Best Game.
CS 1.6. The Best Game.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je toho moc, co bych chtěl osobně jinak, ale stejně je toho dost o čem moc nevím a tudíž ani nevím, zda to jinak jde.
Stránkovací soubor ten mě leze krkem. Výkonné počítače to podle mě nepotřebují, jen to brzdí. Zkusil jsem jej vypnout a vše makalo daleko rychleji, ale po otevření náročnějšího programu už to křičelo, že to nejde, že mám málo paměti. Ram byla celkem nevyužitá, to nechápu.
A taky jsem toho názoru, že o bezpečnost se mají starat placené antiviry a zaneřádit tím windows včetně omezování uživatele neustále otravujicím upozorněním, které si pak stejně každý vypne
považuji za zbytečné. Základní ochrana ano, ale všeho moc škodí a někdy méně je více.
Měli by definitivně zrušit IE a mít součástí OS jiné prohlížeče (Operu, Firefox) a dát uživateli na výběr.
A mohla by existovat možnost filtrovat (nejen) ovládací panely. Je tam spousta věcí, které v životě nepoužiji a které mě nezajímají a než něco najdu .... a dál by toho bylo spousta.
Stránkovací soubor ten mě leze krkem. Výkonné počítače to podle mě nepotřebují, jen to brzdí. Zkusil jsem jej vypnout a vše makalo daleko rychleji, ale po otevření náročnějšího programu už to křičelo, že to nejde, že mám málo paměti. Ram byla celkem nevyužitá, to nechápu.
A taky jsem toho názoru, že o bezpečnost se mají starat placené antiviry a zaneřádit tím windows včetně omezování uživatele neustále otravujicím upozorněním, které si pak stejně každý vypne

Měli by definitivně zrušit IE a mít součástí OS jiné prohlížeče (Operu, Firefox) a dát uživateli na výběr.
A mohla by existovat možnost filtrovat (nejen) ovládací panely. Je tam spousta věcí, které v životě nepoužiji a které mě nezajímají a než něco najdu .... a dál by toho bylo spousta.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- TheSkeleton
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak s tím nesouhlasím.. sice IE opravdu nemám rád, ale tohle už je moc. To je jak s Ballotscreenem.. to jsem nikdy nepochopil proč to EU udělala.. příklad.. byl bys vedoucí Škodovky a EU by ti nařídila prodávat Toyoty.. asi by se ti to moc nelíbilo

Life's too short to remove USB safely.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale málokdo to používá, je to potřeba držet a aktualizovat jen kvůli požadavkům při instalaci některých programů, otevírá se mi to, když nechci ... nemám ho rád a nechci ho tam. Ve W7 už je krůček k lepšímu, ale úplným zrušením by jen prospěli. A nebo ho mají udělat tak, aby byl nejlepší.
Nebo jej mají dát stejně jako ostatní programy do skupiny live ať si jej stáhne jen ten kdo chce, tedy jen ten kdo jej používá.
Nebo jej mají dát stejně jako ostatní programy do skupiny live ať si jej stáhne jen ten kdo chce, tedy jen ten kdo jej používá.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- radek16
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
tady par videi "Osmicky" myslim ze to neni fake
http://www.youtube.com/watch?v=G0r6tINInrw&translated=1
http://www.youtube.com/watch?v=FKm1jeR_ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=G0r6tINInrw&translated=1
http://www.youtube.com/watch?v=FKm1jeR_ ... re=related
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
-
- Pohlaví:
Především rychlý a stabilní systém. Dále modulární systém - tzn. nepřeji si tu spoustu zbytečností jimiž wokna oplývají a mě jsou k ničemu. Správu paměti takovou, abych nemusel používat programy třetích stran. Souborový systém na úrovni. Lepší administrační nástroje. Swap na zvláštním oddílu disku podobně jak u linucha. Bez integrovaného IE. S lepším správcenm souborů např. TC. A víte co? Já už je ani nechci....
jestli ty videa jsou opravdu pravdivá, tak bude vypadat opravdu zajímavě a téměř jinak, ale nesedí mi tam ta nabidka start, tu bych zachoval jak je u dosavadních sedmiček (rarita).
Já stím zkušenosti nemám, ale- Jsou dobré ty okna ve vistě zobrazení jak jsou za sebou (3D) ?
Tady si nějakej majitel hrál- Windows 8 ultimate
Já stím zkušenosti nemám, ale- Jsou dobré ty okna ve vistě zobrazení jak jsou za sebou (3D) ?
Tady si nějakej majitel hrál- Windows 8 ultimate

CS 1.6. The Best Game.
CS 1.6. The Best Game.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3021
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 09:21
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8267
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
-
- 3
- 2379
-
od walderan