Norton Ghost 2002_OEM Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Norton Ghost 2002_OEM
Mám tu Norton Ghost 2002 OEM verzi a zajímalo by mne, jestli s tím nemáte někdo nějakou zkušenost. Je to verze OEM a nevím jestli to bude fungovat, případně jaká to má omezení. Nápověda sice je v angl., ale nějak se s tím neumím poprat. Nejde mi to ani zkopírovat do nějakého překladače. Je to pdf a vždy se místo textu zobrazí nesmysly. Dík za každou radu či inspiraci.
Stáhni si z netu Norton Ghost z letošního roku. Má lepší práci např. s NTFS oddíly a podobně. Uvědom si, že máš program starý aspoň 50 měsíců!
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Pohlaví:
Vyřešeno
Luboš píše:Stáhni si z netu Norton Ghost z letošního roku. Má lepší práci např. s NTFS oddíly a podobně. Uvědom si, že máš program starý aspoň 50 měsíců!
O to jak je starý teď vůbec nejde. Jde o to jestli ta OEM verze funguje a případně jaké má omezení. S tím stahováním je to stejné. Potřebuju znát nějakou zkušenost, případně radu. Nebudu stahovat nějaký trial, který nejenže půjde pár dní, ale bude nějak ořezaný a to bude, protože jinak by si to nikdo nekoupil a občas použil trial. Proto mne zajímá názor na OEM verzi, která mimo to, že nemá technickou podporu možná nemá ještě něco .... ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2029
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
04 úno 2025 17:28