Explorer při otevření dalšího okna zamrzne
Explorer při otevření dalšího okna zamrzne
Pokud otevřu explorer poprvé, tak funguje normálně, akorát se načítá trochu déle než dříve. Jakmile toto okno zavřu, nebo si chci otevřít druhé okno s explorerem, tak toto se už nenačte a jediné co můžu udělat je to že ho zavřu - vyběhne hláška jestli chci odeslat hlášení o chybách. Pokud nerestartuju počítač tak už nemám šanci explorer otevřít. Připojením to není, např. ICQ funguje normálně. Tento problém je i pokud nemám připojení k internetu. Mám pocit že to začalo dělat po aktualizacích windows, které se stáhly někdy začátkem června. Nevěděl by někdo co to může způsobovat? Díky.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Explorer při otevření dalšího okna zamrzne
Předpokládám, že máš na mysli Internet Explorer...
Zkus ho spustit bez doplňků: Start/Všechny programy/Příslušenství/Systémové nástroje
Pokud i tak bude blbnout, zresetuj ho. Nevím co máš za Win, tak zagoogluj heslo internet explorer reset...
Pokud nic z toho nepomůže, tak buď sem hoď info z protokolu událostí, nebo jednoduše přeinstaluj :)
Zkus ho spustit bez doplňků: Start/Všechny programy/Příslušenství/Systémové nástroje
Pokud i tak bude blbnout, zresetuj ho. Nevím co máš za Win, tak zagoogluj heslo internet explorer reset...
Pokud nic z toho nepomůže, tak buď sem hoď info z protokolu událostí, nebo jednoduše přeinstaluj :)
Díky za rady. Mám na mysli internet explorer, jak píšeš. Systém mám XP. Teď jsem to spustil bez doplňků a v pohodě naběhne. Takže teď jak zjistím co to dělá? Nic jsem za poslední dva měsíce neinstaloval...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Jo... takže je to asi nějakým doplňkem... kterej dělá v tom bordel... pokud instaluješ nějaké programy, tak mnoho z nich obsahuje i doplňky pro prohlížeč, ani to nezaregistruješ a nainstaluje se to. Napadá mě hodně věcí co s tím. Ale na žádnou teď nemám čas. Stačí resetovat IE... doplňky zmiznou. Nebo je prostě přes správce doplňků odinstaluj.
No to jsem chtěl, ale narazil jsem na další problém - okno se správou doplňků je úplně prázdné, jakoby nenačtené (je vidět je horní lišta a jinak je celé šedé) a to i když spustím explorer bez doplňků. Zkusím to resetnout, jak píšeš, a uvidím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3496
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 3
- 2295
-
od petr22
29 říj 2024 15:23
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4746
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Win10 - problikávající neznámá okna, CPU na 100 %
od Kogaku » 10 kvě 2025 04:59 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1312