W7 absolutní oprávnění
- Pospik2705
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
W7 absolutní oprávnění
Zdarec .. potřeboval bych poradit .. jak si dám ve W7 totální prává ? UAC jsem zrušil do přikazovýho řádku sjem cosi napsal ..ale stejnak to nejde .. chcu přepsat explorer a nějaký DLLka ve složce Windows a stejnak mi to píše že je potřeba oprávnění ..zkoušel jsem to už s Comanderem ale ten to napsal taky ( přístup odepřen ) tak si už newím rady . Dík
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: W7 absolutní oprávnění
S expolrerem a DLL si vůbec nehraj!
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zřejmě to nejde přepsat proto, že to běží – žádný systém si pod sebou nepodřízne větev.
Mohl bys zkusit dané soubory odemknout unlockerem, nebo je přepsat mimo běh systému (z nějakého live CD), ale stejně jako Žbeky tě před takovou činností varuji, pokud si opravdu a naprosto nejsi jistý, co děláš.
Mohl bys zkusit dané soubory odemknout unlockerem, nebo je přepsat mimo běh systému (z nějakého live CD), ale stejně jako Žbeky tě před takovou činností varuji, pokud si opravdu a naprosto nejsi jistý, co děláš.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
V systemovych slozkach (Windows Vista a Windows 7) nema opravneni ani administrator. Existuje samozrejme zpusob jak toto obejit, nicmene nedoporucuju se v tech souborech hrabat. Muzes si privest system do stavu ze bude potreba reinstalace.
EDIT: nesnazis se nahodou ty Windows 7 cracknout vid?
EDIT: nesnazis se nahodou ty Windows 7 cracknout vid?

if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
- Pospik2705
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hmm tak děkuji za odpovědi .. a za rady :-) jen pro upřesnění co jsem chtěl dlat .. vis odkaz http://zeusosx.deviantart.com/art/Macos ... con&qo=146
Existuje i jeden malý prográmek (stahuj zde), který po instalaci spouští všechny procesy jako správce. Nezkoušel jsem, nemůžu posoudit výsledek. Pokud to zkusíš, tak dej vědět, jak jsi s tím spokojen.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3000
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”