Stáhni si Speedfan a udělej si obrázek o tom, v jakém stavu je tvůj disk.
Potom si stáhni Data Lifeguard a udělej si diagnostiku disku a s výsledkem (výpisem vadných sektorů) běž na reklamačku.
Aspoň já jsem s výsledkem z Lifeguardu u reklamace uspěl.
1) při startu se mi občas napíše overclocking failed, co to je?
Asi zkusim hodit novou baterii do zkl. desky...
2) Tak ve testu se mi ukazuje AUX s vysokou teplotou, co je to AUX?
Teplota může být do 80°C, pak je to prý problém.
3) Když se kouknu ke zdroji (ta dírkovaná oblast , kde fouká větrák, jak je vypínač 0/1) tak slyším, že
trochu vrčí, ale není to extrém. Je to v normě?
No nic, takže jsem si půjčil přes mámu z práce 80GB HDD, tak všechny data do něj naházím, až ho připojím. Ten můj vadný pošlu na reklamaci a do měsíce mi prý přijde nový.
Tož kdyžtak hoďte LOCK
Zdravím pred rokom cca možno aj dlhšie som mal problém s PC pokazený zdroj odpálil aj jednu RAM. červená je zla, tu som nevedel zohnať tam som kúpil tu čiernu coz mala sedieť avšak PC po určitom čase vytuhne úplne zamrzne a pomôže len reštart....
Poslední příspěvek
Slot je dobrý.. Dokonca ta nova čierna patriot ramka funguje aj v jednom aj v druhom slote.. Ale akonáhle tam nacvaknem aj druhu patriotku čiernu mal som ju na skúšku tak čierny obraz iba.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.