StarCraft II Wings of Liberty - Diskuze

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Terran
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

StarCraft II Wings of Liberty - Diskuze

Příspěvekod Terran » 06 srp 2010 12:01

Dobrý den,
určitě nejsem sám pro kterého byl den D 27. červenec 2010 :smile: kdy vyšel StarCraft II Wings of Liberty. Mohu sám za sebe říct, že koupi této hry jsem vůbec nic nezkazil a to co jsem od nového StarCraftu čekal to se stalo realitou a ještě to moje očekávání předčilo a StarCraft znovu ukázal že je to opravdu jedna z nejlepších strategií. Našel jsem toto fórum a přijde mi jako nejlepší české NON!warez. :thumbsup:

Chtěl bych se tedy zeptat jaké jsou vaše pocity a dojmy z hraní Wings of Liberty. Také by mě moc zajímalo jak je na tom čeština, hra je sice dostupná jen pár dní,ale skvělí příběh který hra nabízí by byl ještě lepší v češtině. Zajímalo by mě kdo se toho ujme a pustí se do překladu nového StarCraftu. Těchto lidí a skupin je určitě víc, je nějaká přednejší skupina ,která překládá hry a nebude v její práci chybět ani SC II? :idea:

Předem moc děkuju za každou odpověď a myslím že se o téhle hře dá do nekonečna povídat (jaká je vaše oblíbená rasa,co vás nejvíce zaujalo na SC II,atd. atd.) tak doufám že tato diskuze tomu bude důkazem!

Přeji hezky den se StarCraftem :D

Obrázek
Obrázek

Reklama
Terran
nováček
Stav:

Re: StarCraft II Wings of Liberty - Diskuze

Příspěvekod Terran » 06 srp 2010 12:10

Tak jsem se na to pořádně podíval se strýčkem Googlem

A našel jsem tohle:
'' 31.7.2010 - Neoficiální StarCraft 2 Čeština ještě není hovová jakmile bude dokončená dozvíte se to na stránkách jejiích tvůrců http://www.starcraftcz.com ''

Takže na otázku mám odpověď, teď už jen sledovat stránky kdy se tam čeština objeví.

EDIT:// '' 29.07.2010 | 20:09 - Jetro

Jelikož se nám množí dotazy ohledně prací na překladu, rozhodli jsme se vám naservírovat čerstvé novinky a přidat k dobru pár obrázků. Překlad běží na plné obrátky, počáteční technické problémy se nám snad podařilo vyřešit. Jak byla beta přívětová k neoficiálnímu překladu, plná verze se místy jeví jako malá noční můra. I kvůli tomu bych se momentálně nechtěl nijak vyjadřovat k datu dokončení překladu, protože se ho netroufám ani odhadovat. Samozřejmě se snažíme, aby to bylo co nejdříve, a vy si mohli vychutnat příběh StarCraftu II na 100 %. ''

zdroj: http://www.starcraftcz.com

Terran
nováček
Stav:

RE: Zúčastněte se česko-slovenského turnaje na ESL

Příspěvekod Terran » 06 srp 2010 19:58

Nemáte o víkendu co dělat? Chcete se seznámit s některými českými i slovenskými hráči? Zúčastněte se Zahajovacího turnaje pořádaného českou divizí ESL (Electronic Sport League). více na http://www.starcraftcz.com/

Co na to říkáte ? Opravdu tu nenajdu žádného hráče StarCraftu ? :-(

Zpět na “Hry”