Vše k Mafia 2
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vše k Mafia 2
Dělali to dlouho, náklady byly jistě velké, musí se jim to vrátit a vyplatit.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Někde říkali, asi na živě, že se musí prodat 2 000 000 kopií aby se Mafia 2 zaplatila. S tím co z ní udělali, nevím nevím...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Leech píše:No podle mě to udělali tak fikaně, že prostě ten konec té základní hry, tam takhle plácli schválně, protože přece lidi chtějí vědět jak to na konec s Vitem a vůbec celou hrou dopadne, ovšem jestli se odemkne po tom patchy údajném půlka doplňků ze hry, tak proč si vůbec kupovat originál. Když tam prostě není to co by tam mělo být a hra stojí docela dost, no prostě zapeklitý případ tato hra, a katastrofa to fakt je, protože 2K Czech dělá z lidí blbce.... Tohle je fakt dobrý nesmysl, ovšem pro 2K Czech dobrý tah..... hra není v éteru ani 2 týdny a ještě budou chtít zaplatit patch.... já tomu prostě nerozumím...
tohle ale neni chyba 2KCzech ale 2K v americe , kteri tomu vsemu sefujou ... takze na našince se nezlobte .... oni by to takhle nechtei si myslim ...

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
El Diablo píše:Někde říkali, asi na živě, že se musí prodat 2 000 000 kopií aby se Mafia 2 zaplatila. S tím co z ní udělali, nevím nevím...
Ano, takto to říkali v Týdnu Živě, chudák Kališ.

Kdyby to vydali jakou celou hru, tak by určitě měli více prodaných verzí, než takhle s nucením ke koupi dalších DLC.
Třeba s Bethesda to udělala s Falloutem ukázkově, když představila kompletní hru, kterou ještě poté šlo rozšířit o další hratelný obsah, jakým byly DLC Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout a Mothership Zeta.
Tímto tu hru pozvedlo o dalších pár příček nahoru, protože mohu říct, že tyto DLC byly opravdu kvalitní.
Ale představit hru pouze o 15 hlavních misí, které pod sebou mají jednotlivé úkoly a chtít pro odemčení stažení dalšího patche, koupi DLC apod. věcí mi příjde opravdu divné.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš chudák Kuba Čížek, jen prst z něj zbyl 
Souhlasím s Falloutem 3. Navíc pak vydali GOTY edici a ta už obsahovala vše najednou.
DLC jsou prostě dneska naprosto normální - Dragon Age, Mass Effect, Burnout,... Prostě jsme jim na tuto hru poloobsahu přistoupili. Tak si potom tady do větru nestěžujme že se nám to nelíbí

Souhlasím s Falloutem 3. Navíc pak vydali GOTY edici a ta už obsahovala vše najednou.
DLC jsou prostě dneska naprosto normální - Dragon Age, Mass Effect, Burnout,... Prostě jsme jim na tuto hru poloobsahu přistoupili. Tak si potom tady do větru nestěžujme že se nám to nelíbí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
GarGy píše:Leech píše:No podle mě to udělali tak fikaně, že prostě ten konec té základní hry, tam takhle plácli schválně, protože přece lidi chtějí vědět jak to na konec s Vitem a vůbec celou hrou dopadne, ovšem jestli se odemkne po tom patchy údajném půlka doplňků ze hry, tak proč si vůbec kupovat originál. Když tam prostě není to co by tam mělo být a hra stojí docela dost, no prostě zapeklitý případ tato hra, a katastrofa to fakt je, protože 2K Czech dělá z lidí blbce.... Tohle je fakt dobrý nesmysl, ovšem pro 2K Czech dobrý tah..... hra není v éteru ani 2 týdny a ještě budou chtít zaplatit patch.... já tomu prostě nerozumím...
tohle ale neni chyba 2KCzech ale 2K v americe , kteri tomu vsemu sefujou ... takze na našince se nezlobte .... oni by to takhle nechtei si myslim ...
Nedivím se Danovi Vávrovi, že už s MAFIí nechce mít nic společného. Chtějí jen z lidí vytáhnout peníze nic jiného.
Žbeky píše:Spíš chudák Kuba Čížek, jen prst z něj zbyl
Ale vem si, že třeba u Dragon Age nevyšlo DLC sotva 7 dní od vydání hry, to zachvíli budeme platit i za odehrané hodiny....
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky píše:Spíš chudák Kuba Čížek, jen prst z něj zbyl
Burnout? Ono k němu vyšlo DLC?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Paradise už mělo v podtstatě pack s motorkama v sobě. Na konzolích to bylo ale zvlášť
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Aha zrovna ty motorky mě, ale vůbec neberou...Ale jinak to je super hra 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Z motorek mě bavil akorát Road Rash...
Ale to už sme OT...

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hej omg mě se tam sekla asi hlavní mise že si musim zdřimnout na gauči jak mi volala ta máma na záčátku a už jsem u 9.kapitoly, nevíte co s tim mám dělat? už mi nejde jít k tomu Joe do bytu abych tu misi dokončil :(
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW