Zdravím všechny přítomné,prosím o pomoc,radu.
Při kliknutí na ikonu ,,uživatel,, na ploše,se otevře ,ale je vidět pouze na liště,na ploše nic není.To samé se děje z nabídky start při kliknutí na uživatel,ale i třeba ovladací panely.
Po chvíli se objeví varování: správce oken plochy přestal pracovat.........
Budu rád za každý tip,jak toto opravit.
Předem díky.............
Správce oken plochy přestal pracovat Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Správce oken plochy přestal pracovat
Skus vyvolat správce plochy přímo: Start / Spustit a napiš dwm + Enter (žádné návazné okno však neuvidíš) a pak se opět pokus otevřít tu ikonu, co ti dělá problém. Pak dej vědět výsledek.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky Luboši za radu,ale je to stále stejné,napadlo by Tě něco jiného?Díky...........
Nevím, jaký máš systém (XP, Vista, 7). Pokud máš v systému povolené Aero (např. v systému 7), tak vyzkoušej ještě toto: stiskni a přidrž tlačítko Windows (mezi Ctrl a Alt) a pak stiskni tlačítko Tab. Tlačítko Windows nepouštěj! Pokud se ti zobrazí náhledy všech spuštěných aplikací, tak opět stiskni a povol tlačítko Tab - mělo by dojít k přesunutí další aplikace na vrchol zobrazeného seznamu puštěných aplikací. Pokud toto funguje, tak budeme muset hledat dále. Pokud to nefunguje, tak máš buď zakázané Aero, anebo je asi třeba přeinstalovat systém (anebo ho obnovit z funkční zálohy).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj,omlouvám se,zapoměl jsem napsat,že mám Visty 64.Nicméně jsem zkoušel tu Tvojí další radu,ale jak popisuješ to aero,tak asi funguje.Vlastně rotují dva obrázky,plochy a těchto stránek,které ,mám puštěné.Nevím,jak to jinak popsat,snad mi rozumíš.
Tak prosím Tě,zkus naposledy ještě něco vymyslet,pak bych to asi teda musel nechat přeinstalovat,ale do toho se mi moc nechce.Díky F
Tak prosím Tě,zkus naposledy ještě něco vymyslet,pak bych to asi teda musel nechat přeinstalovat,ale do toho se mi moc nechce.Díky F
Tak já mám Win7, takže už dál nevím, i když řešení problému by mohlo být podobné v obou systémech. Zkusil jsi hledat v znalostní databázi Microsoftu anebo klasicky v Googlu?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to řešení problémů bude u vist i sedmiček asi podobné.Samozřejně,že než jsem se rozhodl zde požádat o radu,tak jsem ,googlil,ale celkem bezvýsledně,jako kdyby nikdo nikdy tento problém neměl.Nevím ale,co myslíš tou znalostní databází microsoftu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jo jo,díky,uvidím,jestli se tím někam ,prokoušu, .
normalne toho spravce plochy VYPNI ve sluzbach a mas klid...
start >> napsa services.msc >> ENTER > najdi sluzbu
Správce relací správce oken plochy
a v jejich vlastnostech JI ZAKAZ...pak restartuj PC a je to
start >> napsa services.msc >> ENTER > najdi sluzbu
Správce relací správce oken plochy
a v jejich vlastnostech JI ZAKAZ...pak restartuj PC a je to
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za tip,ale stále stejné,,hledal jsem v ,services, dle tvého návodu,ale žádného správce relací jsem nenašel,a právě proto mi ty ikony asi blbnou.Je to divné,protože u kolegy v práci jsem toho správce v jeho vistách našel.Napadlo by Tě ještě něco?
skus v ovladacich panelech vytvorit noveho uzivatele....
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7295
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3059
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
-
- 3
- 2499
-
od pee.tr