Video při přehrávání háže čáry

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

longstar
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Video při přehrávání háže čáry

Příspěvekod longstar » 17 zář 2010 11:54

Prosím o radu.Mám nový počítač a přešel jsem z XP na W7 x64.Nainstaloval jsem všechny ovladače,už několik verzí.Několikrát přeinstaloval systém.Zkoušel kodeky,KMplayer,BSplayer,VLCplayer,MCP - pořád to samé.Když přehrávám video,objevuje se mi sem tam přes obraz taková čára(jak kdyby se to lámalo přes zrcadlo).PC jsem zkoušel projet na 3D mark 06(11 200),nic se nekousalo,takže bych řekl,že hardware bude ok.Už se stím drbu od pondělí a nevím kudy dál.... :xDěkuji
PC: MB:ASUS M4A87TD/USB3
AMD phenom X4 3,0Ghz
ATI Radeon HD 5670 1GB DDR5
2x2GB Kingstone 1600Mhz
WD Caviar Black 3.5" 1TB
(400W)

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Video při přehrávání háže čáry

Příspěvekod guest » 20 zář 2010 11:07

Vítej na PC-Help!

Problém bude zřejmě v těch ovladačích, případně kodecích - IMHO spíš ty ovladače. Nevím jak to všechno instaluješ, ale lepit jedny ovladače na druhé nelze. Pokud ti jeden nefunguje jak má, je třeba jej odinstalovat, dobré je pročistit registry CCleanerem a pokud v Program Files zůstane složka tak ji odstranit. A takto postupovat až do zdárného vyřešení problému.
:idea:

longstar
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Video při přehrávání háže čáry

Příspěvekod longstar » 21 zář 2010 20:29

Tak jsem ráno zapnul PC a nevím proč,ale samo od sebe videa jedou ok.Jen u jedné hry zůstalo při posouvání obrazu takové kouskování,ale to bude nejspíš chyba hry.dík za rady

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”