Jsem zavisly na PC Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jsem zavisly na PC
Najdi si kamarády (ne ty virtuální), choď na nějaký sport (fotbal, basket, apod.), pomáhej doma, uč se a uvidíš, jak ti bude den krátký a na PC ani nepomyslíš. Jedna dobrá rada: Neinstaluj World of Warcraft
Jinak dopadneš takhle:

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Já se svím notebůkem proseděl celých posledních 20 dní v srpnu v posteli... od 10 ráno do 4-5 ráno...
Jak začala škola, taky tu jsem když jsem doma, ale alespoň 3-4x týdně zajdu ven....
Taky jsem byl příšerně závislej, ještě jsem... le chce to silnou vůli, něco, jak přestat s kouřením
WoWko je ta nejhorší hra, kdo mohl vynaleznout... viděl jsem i video, kde dala sestra kameru do místnosti, smazala bratrovi účet, ten přišel a rozbil celý pokoj
nebo ještě jednoho týpka, kter se mlátil hlavou do skříně
Jak začala škola, taky tu jsem když jsem doma, ale alespoň 3-4x týdně zajdu ven....
Taky jsem byl příšerně závislej, ještě jsem... le chce to silnou vůli, něco, jak přestat s kouřením
WoWko je ta nejhorší hra, kdo mohl vynaleznout... viděl jsem i video, kde dala sestra kameru do místnosti, smazala bratrovi účet, ten přišel a rozbil celý pokoj
nebo ještě jednoho týpka, kter se mlátil hlavou do skříně
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
Anebo takhle:memphisto píše:Jinak dopadneš takhle…
Ani ne tak silnou vůli (to je v konečném důsledku docela nelidské), ale motivaci. Píšu o tom o kus zpátky.king-surf píše:… chce to silnou vůli, něco, jak přestat s kouřením
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
memphisto píše:.., choď na nějaký sport (fotbal, basket, apod.), ..
No proto jsem rád že u nás začal ten volejbal

Ten je 2x týdně, od 17:00 do 18:30, takže to bude paráda..
Jsem rád, že to sem bcmachacek napsal, protože bych s tím možná ani nic nechtěl dělat.
Díky.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
kupodivu,dneska jsem PC zapl az ted a zkusim ho vypnout tak v 18 a pak pujdu na tv
Nevím. Já to mám asi následovně: Jen co přijdu ze školy - cca 14:30 sednu k PC. Sem tam si du zapálit, jinak pořád PC tak do 00:00, někdy i do dvou do tří. Ráno škola a zas opakovačka. Přes víkend je to od minuty vstávání někdy i nonstop do druhého dne. Samozřejmě, že mezi tím jdu za přítelkyní, za kámošema, jinak jde spíš o to, že jak jsem doma a nemám nic udělat tak tu hniju
Nejvíc se asi namačkám F5 na internetu 

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
iDkcz: jojo přesně tak F5 nej klávesa na pc-helpu 
Myloš: borec nemůže dát první misi v Mafii1?
k tématu: doporučuju přemístit kompa do sklepa a nechat si ho zamknout(jako já a pěkně mě to sere
)
pokud na pc hraješ, zkus se na tom něco naučit, můžeš se stát programátorem, grafikem atd.
na jaké jsi škole?

Myloš: borec nemůže dát první misi v Mafii1?

k tématu: doporučuju přemístit kompa do sklepa a nechat si ho zamknout(jako já a pěkně mě to sere

pokud na pc hraješ, zkus se na tom něco naučit, můžeš se stát programátorem, grafikem atd.
na jaké jsi škole?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Od Myloše hezké video
Jen nevím, jestli to WSC co hledal mu nějak pomohlo
Jinak ohledně toho trávení času u PC. Dle mého názoru si nemyslím, že trávit třeba 12hodin i více u PC je škodlivé. Jen to chce dělat něco užitečného a ne jen sedět a hrát. Jak píše CzechBoy. Alespoň se nečím zabývat. Dělat grafiku, programovat, či se jen zabývat o nový hardware, software, novinky co k nám dorazí atd. Podlední dobou si kolikrát i odpustím o hodinu dvě méně CSko a du radši dělat něco do školy v Inventoru / AutoCadu.

Jinak ohledně toho trávení času u PC. Dle mého názoru si nemyslím, že trávit třeba 12hodin i více u PC je škodlivé. Jen to chce dělat něco užitečného a ne jen sedět a hrát. Jak píše CzechBoy. Alespoň se nečím zabývat. Dělat grafiku, programovat, či se jen zabývat o nový hardware, software, novinky co k nám dorazí atd. Podlední dobou si kolikrát i odpustím o hodinu dvě méně CSko a du radši dělat něco do školy v Inventoru / AutoCadu.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
myslim že dobrý zabiják času u PC je linux, teď už mě ale začíná pěkně srát 
iDkcz: hele stáhni si operu a dej si tam auto reload po 5sekundách, ušetříš F5 klávesu

iDkcz: hele stáhni si operu a dej si tam auto reload po 5sekundách, ušetříš F5 klávesu

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
bcmachacek píše:kupodivu,dneska jsem PC zapl az ted a zkusim ho vypnout tak v 18 a pak pujdu na tv
To si moc nepomůžeš...
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Fílek píše:No proto jsem rád že u nás začal ten volejbal.
Hele jestli chceš hrát tenhle sport,tak tě od něj nechci odstrašovat,ale zničíš si klouby atd...
Hraju 5 let volejbal a vím o čem mluvím.Dávej si na tohle pozor.
Hafe, já si chodim se ségrou pinkat, učí mě to, postupně. Ten trenér je tam fakt hodnej, a když budu novej tak mi řikal že po mě určitě tolik toho chtít nebude.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 3750
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3001
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4045
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”