Doporučte netbook do školy
Re: netbook
A ještě jaké netbooky jsou do 10.000 Kč s 2GB RAM a 11"-12" palců( ne 10" ani více) ??
jakejkoliv,všechny maj v podstatě stejnou výbavu dle cenové relace,dobrou zkušenost mám s Asusama,10"mám na chatu a pro mne je to vzhledem k věku a tudíž očím i s brejlema na hraně ale mladším by to mohlo stačit.Dnes bych šel do 12" který se dá sehnat o tisícovku dráž nežli 10".
Moje mamka, má Asus EEE 1201HA, ten má 12" displej, a vydrží v pohodě 6 hodin, akorát mi docela vadí, že má blbou grafiku(nějaká UMA, horší jak GMA 950, a to maj netbook okolo 6000Kč), na to že stál přes 10 000Kč, ale zase tam byly Windows 7 HP(ale ted´tam jsou XP, protože to bylo pomalý na sedmách).Každopádně má to velký písmena, takže se na tom dá v pohodě psát, je to skoro jako notebook, akorát od toho nečekej, žádnej výkon.
Potřebuji to do školy a 12" už je moc ! Asi 11,6 >>ACER Aspire ONE 721
Má dokonce AMD Athlon II Neo K125 s frekvencí 1,7 GHz .. A atd... tak co na něj říkáte a jak je to doopravdy velký??.. Chtěl bych něco malého notebook mám 17.. ale ot není do školy tam potřebuji malinkej
Má dokonce AMD Athlon II Neo K125 s frekvencí 1,7 GHz .. A atd... tak co na něj říkáte a jak je to doopravdy velký??.. Chtěl bych něco malého notebook mám 17.. ale ot není do školy tam potřebuji malinkej

12 je taky dost malá,koukal jsem na ten Aspire one 721, a je vcelku dobrej na netbook, mohl bys tam rozject i některé novější hry, má to vlastní grafiku a dvoujadrový procesor,ale AMD, slyšel jsem, že AMD v notebooku/netbooku, není dobré.
Co je přesně AMD.. zač ?? 

Procesor takzvaná "hlava počítače": http://cs.wikipedia.org/wiki/AMD
Pak je ještě INTEL: http://cs.wikipedia.org/wiki/Intel (podle mě je lepší :) )
Pak je ještě INTEL: http://cs.wikipedia.org/wiki/Intel (podle mě je lepší :) )
Vím že je to procesor ale je dobrý ?
Intel je lepší a výkonnější, ale zase dražší.
Kde mohu ve win7 nastavit co se spouští při startu??
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Start -> napiš "msconfig" a odentruj -> Záložka "Po spuštění"
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Už máš netbooka? :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2630
-
od cmuch