Dobrý den,
ja mam asi stejnej problem.... nedavno jsem si poridil novy router s wifinou....ten starej fungoval na 100% ale proste to uz chtelo zmenu.... uplne v poradku jsem je vymenil a fungovalo mi i WLAN i LAN pripojeni....bohuzel o dva pokoje dal jsem mel uz horsi pripojeni na wlan na mobilu a tak jsem to chtel vyresit tim ze jsem na puvodni misto vratil stary router na ktery jsou napojeny 2 PC+ jeden kabel vede prave do te mistnosti kde jsem chtel napojit 2. router s wifi abych mel lepsi signal v celym byte....prvni router je od Airlive(typ presne nevim ale myslim ze jeto P-1000R) a druhy router je TP-LINK (model no. TL-wr543g)... bohuzel mi to ale neslo...nejdriv jsem zkousel na tom druhym routru nastavit IP, masku, vychozi branu atd. svyho poskytovatele, ale tim se nic nevyresilo....tak me napadlo jestli tam nemam nahodou nastavit informace o tom prvni routru...ale jsem v tom krapek novacek tak jsem nevedel co kam mam napsat....prosim poradte x))
// Vytvořeno samostatné téma
// mike007
Po výměně routeru horší připojení na WLAN
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po výměně routeru horší připojení na WLAN
Nastav si na TP-Linku wifi - SSID a širování
Pak na něm vypni DHCP server, ulož nastavení a rebootuj ho. Potom stačí už přehodit kabel z WAN do LAN
Pak na něm vypni DHCP server, ulož nastavení a rebootuj ho. Potom stačí už přehodit kabel z WAN do LAN
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém při výměně procesoru ryzen Příloha(y)
od Hermann1989 » 24 pro 2024 17:26 » v Problémy s hardwarem - 18
- 4748
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
26 pro 2024 13:47
-
-
-
Problém se starší hrou po výměně GPU za lepší
od helpmeboys » 16 dub 2025 17:06 » v Vše ostatní (sw) - 5
- 1421