levna PC sestava
Re: levna PC sestava
Moc rad bych chtel prosim vysvetlit v cem je tento nejlepsi jak rikate http://aukro.cz/item1333388484_vykonne_ ... vd_rw.html kdyz tento http://aukro.cz/item1332186666_pc_amd_2 ... _7025.html me lepsi procesor a zdroj.. a Grafiku?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Grafiku? Vždyť obojí ma 7025... A rozdíl 100MHz nepoznáš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ok grafiku ne.. ale tak vcem je teda ten 1. lepsi?
Podle me je to uplne stejne a spise ten s delsi zarukou bych bral ja ...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Oba jsou totožné. Č.2 má o fous lepší procesor a silnější zdroj. Ale jak jsem psal, ani jedno ve mě nebudí důvěru. Prostě není možné za tyto peníze sestavit PC, pokud to není dobročinná organizace.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Takže č.2 je lepsi? hele taky se mi tomu nechce verit ale podivej se u toho borca na negativni a positivni obchodovani.. takze se zas tak nebojim..
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Už mi to vychází trochu lépe, když kouknu na cenu dopravy. Za to už to postavím taky 

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Obě ty sestavy budou naprosto shodné svým výkonem.Jen u toho druhého by byla možnost vzít časem o něco lepší grafiku díky silnějšímu zdroji.Vem klidně jakou chceš.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
d1amond píše:Oba jsou totožné. Č.2 má o fous lepší procesor a silnější zdroj. Ale jak jsem psal, ani jedno ve mě nebudí důvěru. Prostě není možné za tyto peníze sestavit PC, pokud to není dobročinná organizace.
Ale kdyz je pozite tak je to vzdycky pod cenou ...
To je furt to samy, akorat intel misto amd, coz je lepsi volba, ale je to ted hlavne na tobe, myslim ze uz tady padlo hodne rad, zkus se jeste optat prodejce, o podrobnestech, ale stejne by bylo asi nejlepsi pockat ale kdyz nemas cas, to je blbe.
Tak prominte ze o5 otravuji ale nasel sem zas PC http://aukro.cz/item1331496750_nejlevne ... _akce.html je to 4 jadro.. a ta grafika co je tam je dobra??
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2723
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 09:36