Bravo : Mě také ne, otevírá ve výchozím prohlížeči.
Suril: Ze záložek to umí, jen jsem jí chtěl trochu udělat radost, a zaujalo mě to, jestli to jde, a nebo jsem tak neschopnej.
Otevírání adresy z plochy v 2 prohlížečích
Re: Otevírání adresy z plochy v 2 prohlížečích
Tak máš niečo blbo nastavené, teraz som to skúšal, jeden z Chrome, druhý z IE9, ako predvolený mám Chrome a každý odkaz sa mi otvára v tom prehliadači z ktorého som ho pretiahol. Máš to takto ? :
tomik.pb: Aha :) Tak to jo. No tak jak říkám, mě nic nenapadá a vlastně jsem ani nikdy neslyšel o tom, že by se dalo nějak nastavit, aby se jeden konkrétní soubor otevíral v jiném programu než všechny ostatní soubory tohoto typu. Ale je to určitě docela dobrá feature, zkus to napsat do Redmondu :)
brano: Tak to je docela zajímavé... fakt nevím, v čem by mohla být chyba, mám zkrátka Operu jako výchozí pro všechny webové soubory... nenapadá mě žádné nastavení, které by tady tohle řešilo... Pokaždé, když to přetáhnu na plochu, tak se mi tam hodí ikona Opery, nemám to jak ty, že bych tam měl ikonu toho daného prohlížeče. Z IE jakbysmet
brano: Tak to je docela zajímavé... fakt nevím, v čem by mohla být chyba, mám zkrátka Operu jako výchozí pro všechny webové soubory... nenapadá mě žádné nastavení, které by tady tohle řešilo... Pokaždé, když to přetáhnu na plochu, tak se mi tam hodí ikona Opery, nemám to jak ty, že bych tam měl ikonu toho daného prohlížeče. Z IE jakbysmet
Naposledy upravil(a) Suril dne 07 pro 2010 19:19, celkem upraveno 1 x.
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
brano: A co, jsem na tom úplně stejně jako ty. akorát s vistama.
Stiahol som si portable operu a ak mám nastavený ako predvolený chrome, tak keď pretiahnem odkaz z opery a dám na plochu, zmení sa na ikonu chrome. Zaujímavé, IE9 a Chrome sa navzájom neovplyvňujú a Opera takto nefunguje. Určite funguje, len ju treba asi vedieť nastaviť. To sa dozviete najskôr tu: http://www.operacesky.net/forum/
Ja ju dávam preč, lebo mi ju v súčastnosti netreba aj keď som ju používal, kým som nemal IE9. Skúste sa tam opýtať.
Ja ju dávam preč, lebo mi ju v súčastnosti netreba aj keď som ju používal, kým som nemal IE9. Skúste sa tam opýtať.
Mám IE9 a chrom, chrom určen jako výchozí. Když si vytáhnu ikonu z adresního řádku, tak se mi místo ikony ukazuje ten obrázek, ale když na něj kliknu, tak i když jsem to vytáh z IE9, tak se mi to otevře v chromu.
Nechápu to.
Nechápu to.
Možno je to verziou Chrome. Možno stabilné verzie sú k tomu tvrdšie a naozaj sa otvára všetko v nich, ja používam Chrome dev. Mám ho nastavený ako predvolený a k tomu IE9, ale mne to funguje a otvára sa každá stránka v tom, z ktorého ju stiahnem na plochu. Alebo je to nastavením účtu vo W7, som administrátor a aj inštalácie oboch prehliadačov som robil ako administrátor.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 7215
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:46
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4066
-
od jaro3
Zobrazit poslední příspěvek
08 srp 2024 20:56
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”