Chtěl bych vás poprosit o radu ohledně této hry. Mám s ní takový kuriózní problém. Nutno podotknout, že hra je originální a moje pc soustava kompatibilní. Hru bez problému nainstaluji a hraji několik hodin. Po několika hodinách začnou problémy. Hra se z ničeho nic zastaví, obrazovka zčerná a zvuk pokračuje, vypadne herní zařízení ( volant). Nejde mi do hlavy, proč, když zprvu ta hra běží normálně. Po reinstalaci se vše opět po pár hodinách hraní opakuje. Moc děkuji za rady.
Colin Mcrae Dirt začne po několika hodinách hraní padat.*
Colin Mcrae Dirt začne po několika hodinách hraní padat.*
Zdravím
Chtěl bych vás poprosit o radu ohledně této hry. Mám s ní takový kuriózní problém. Nutno podotknout, že hra je originální a moje pc soustava kompatibilní. Hru bez problému nainstaluji a hraji několik hodin. Po několika hodinách začnou problémy. Hra se z ničeho nic zastaví, obrazovka zčerná a zvuk pokračuje, vypadne herní zařízení ( volant). Nejde mi do hlavy, proč, když zprvu ta hra běží normálně. Po reinstalaci se vše opět po pár hodinách hraní opakuje. Moc děkuji za rady.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 12 pro 2010 16:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Colin Mcrae Dirt“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale samotné jméno hry nepopisuje vůbec nic. Popis vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Colin Mcrae Dirt“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale samotné jméno hry nepopisuje vůbec nic. Popis vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- samael.35
- Level 4

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Colin Mcrae Dirt
Vitaj na Pc-help-e! Chod do sekcie HiJack This a daj si skontrolovať log zo skenu pc
Kukni si v sekcii Hry príspevky k danej hre
Kukni si v sekcii Hry príspevky k danej hre
samael.35
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Dělá to jen u této hry? Co máš za sestavu? Nepřehřívá se počítač?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jo, jen u této hry. Jinak sestava Alivio..stručně : procesor jednojádro 2,8 gb, grafika Geforce 1 Gb a základovka taky měněna za lepší. S tím přehříváním nevím, páč to dělá ikdyž nehraji v kuse.
- radekzjicina
- Level 1

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
a zdroj?
Re: Colin Mcrae Dirt začne po několika hodinách hraní padat.
asi tady budu za blba, ale co přesně myslíš zdrojem ?
- Funstorm007
- Level 5

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Colin Mcrae Dirt začne po několika hodinách hraní padat.
Tak já osobně jsem měl s touto hrou taky problémy no a vzhledem k faktu, že tato hra jako jediná se mi sekala z důvodu přehřívání (vyhnala teplotu GK až na 120°C) bych si na tu teplotu posvítil... Zdroj může být slabý a neutáhne grafiku při velké zátěži ale na to bych nevsázel, toto by se projevilo mnohem dříve.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 12282
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:39