U filmu nahraného z TV hraje jen jedna strana.*
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
U filmu nahraného z TV hraje jen jedna strana.*
Caute..nahraval jsem si film z TV a po nahrani jsem zjistil, ze mi hraje jen jedna strana, jakoby jsem z toho mel MONO...neznate prosim nejaky program, ktery by umel zvuk predelat, aby hraly obe strany?...díky
Naposledy upravil(a) Myloš dne 26 pro 2010 22:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém se zvukem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém se zvukem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: U filmu nahraného z TV hraje jen jedna strana.*
Prakticky každý videoeditor má funkci Duplicate nebo Combine. Neudělá ti sice z jednoho kanálu stereo zvuk, ale hraje ten jeden kanál, který je k dispozici, z obou reproduktorů.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A nemohl by jsi mi prosim nejaky doporucit?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Volně ke stažení je VirtualDub, ke koupi např. Ulead video studio, MPEG Video Vizard, Adobe Premiere, řada dalších trialových verzí je např. na Slunečnici.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4237