Sháním nový dobře odvětrávaný Micro ATX case. Poraďte.* Vyřešeno
Sháním nový dobře odvětrávaný Micro ATX case. Poraďte.*
potřeboval bych poradit sháním nějáký dobře odvětrávaný CASE na micro atx. Předem díky za odpovědi
Naposledy upravil(a) Myloš dne 15 led 2011 12:29, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nic moc nadpisu „NOVÉ CASE“ – jednak není důvod křičet VELKÝMI PÍSMENY, jednak „NOVÉ CASE“ co? Novuje? Casuje? Nebo co vlastně dělá či nedělá? Kdybys aspoň dal příspěvek do vhodnější sekce než taktování… (přesouvám).
Důvod: Oprava nic moc nadpisu „NOVÉ CASE“ – jednak není důvod křičet VELKÝMI PÍSMENY, jednak „NOVÉ CASE“ co? Novuje? Casuje? Nebo co vlastně dělá či nedělá? Kdybys aspoň dal příspěvek do vhodnější sekce než taktování… (přesouvám).
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NOVÉ CASE
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: NOVÉ CASE Vyřešeno
A cena?
Dobře odvětraná case na microATX? Napadá mě Fractal Design Define Mini. Na trh by měla přijít v nejbližších dnech. To je case, která je na odvětrání přizpůsobená spoustou otvorů pro ventilátory.
Jinak, podle mě můžeš udělat z každé microATX skříně dobře větranou skříň a to právě kvůli menším rozměrům. Vem si takovou CoolerMaster Elite 340. Dopředu a dozadu hodíš výkonné ventilátory a máš vystaráno...
Dobře odvětraná case na microATX? Napadá mě Fractal Design Define Mini. Na trh by měla přijít v nejbližších dnech. To je case, která je na odvětrání přizpůsobená spoustou otvorů pro ventilátory.
Jinak, podle mě můžeš udělat z každé microATX skříně dobře větranou skříň a to právě kvůli menším rozměrům. Vem si takovou CoolerMaster Elite 340. Dopředu a dozadu hodíš výkonné ventilátory a máš vystaráno...
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Re: Sháním nový dobře odvětrávaný Micro ATX case. Poraďte.*
Jo moc díky :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3922
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
25 čer 2024 21:49
-
-
-
Sháním PC na Windows XP Příloha(y)
od Forhill » 30 črc 2024 13:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2915