El Diablo:
Link vede z obrázku v mém prvním příspěvku.
A jinak ještě jednou: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=23932
Sháním novou USB klávesnici. Zcela (100%!) standardní
Re: Sháním novou USB klávesnici. Zcela (100%!) standardní
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejsem si jist, ale tuhle klávesnici má přítelkyně a jednou jsem si ji půjčil a hned jsem ji zase vrátil. Naprosto mi nesedla. Tuhost kláves byla otřesná a když jsem na ní psal, tak to bylo jako by ty tlačítka byly z gumy. Tak nějak divně se po stisku kývaly a prohýbaly. Koupili jsem ji v Euronics. Tak je prodávají, tak se na ni skoč podívat. Připojení má USB
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
/OT/
Doufám, že se na mě Myloš nebude zlobit, když mu vlítnu do tématu
Včera jsem byl v cestovní kanceláři pro letenky na léto, a paní, co to semnou vyřizovala měla hezkou podsvícenou klávesnici. Podsvícených klávesnic existuje celkem dost, ale tahle byla ještě fikanější - když stiskla nějaké tlačítko, tak se celé rozsvítilo.
Nevíte, o jakou klávesnici se jedná? Bylo mě blbý se jí na to ptát
Doufám, že se na mě Myloš nebude zlobit, když mu vlítnu do tématu

Včera jsem byl v cestovní kanceláři pro letenky na léto, a paní, co to semnou vyřizovala měla hezkou podsvícenou klávesnici. Podsvícených klávesnic existuje celkem dost, ale tahle byla ještě fikanější - když stiskla nějaké tlačítko, tak se celé rozsvítilo.
Nevíte, o jakou klávesnici se jedná? Bylo mě blbý se jí na to ptát

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
-
- Pohlaví:
Tak mně by to zase blbý nepřišlo, protože zvídavost anebo spíš zvědavost je n prvním místě.
A co jim tam napsat .... kamarád viděl a zajímalo by ho ...

2mike007
Pokud byla ledově modře podsvícená, mohlo by jít o Logitech wireless keyboard k800?
Tuhle jsem o ní četl. Klávesy se rozsvítí jak po zmáčknutí jakékoli klávesy, tak po kontaktu ruky (rukou) s podložkou klávesnice. Prý je to obdoba technologie použité u kapacitních displejů, kdy po kontaktu s rukou dojde k rozsvícení...
Pokud byla ledově modře podsvícená, mohlo by jít o Logitech wireless keyboard k800?
Tuhle jsem o ní četl. Klávesy se rozsvítí jak po zmáčknutí jakékoli klávesy, tak po kontaktu ruky (rukou) s podložkou klávesnice. Prý je to obdoba technologie použité u kapacitních displejů, kdy po kontaktu s rukou dojde k rozsvícení...
Naposledy upravil(a) -frost- dne 15 led 2011 14:24, celkem upraveno 2 x.
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-frost- píše:2mike007
Nene, tos mě asi špatně pochopil. Ta klávesnice byla normálně podsvícená, LED diody osvětlovaly tlačítka zespodu. Když ale paní stiskla nějaké tlačítko, tak se celé rozsvítilo. Takže když něco psala, vypadalo to zajímavě

Nic, nechme to být, ať Mylošovi nezasíráme vlákno. To já jen hodil rychlý dotaz, jestli někdo neví o jakou klávesnici se jedná. K životu ji nepotřebuju

Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co tahle Myloši?
http://www.shop.tntrade.cz/genius-klave ... 91310.html
http://www.shop.tntrade.cz/genius-klave ... 91310.html
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Má krátký backspace. To musím snad už po stopadesátéosméapůlté opakovat, že klávesnic, které téměř vyhovují, je dost a že takovou doma mám, ale že hledám opravdu, ale opravdu jenom takovou, která splňuje všechny požadavky?
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Myslím, že tu co jsem posílal já, tak splňuje úplně vše. :)
jackm:
Ano, ale Žbeky byl rychlejší a kdyby ji měli v Praze, hned bych si ji šel koupit; nechce se mi ale platit poštovné u něčeho tak levného, jako je klávesnice. Takhle buď počkám, jestli se v Praze neobjeví tatáž nebo jiná vhodná, případně – jak psal Speed_dead bych se mohl v Praze obrátit na Tntrade.
Ano, ale Žbeky byl rychlejší a kdyby ji měli v Praze, hned bych si ji šel koupit; nechce se mi ale platit poštovné u něčeho tak levného, jako je klávesnice. Takhle buď počkám, jestli se v Praze neobjeví tatáž nebo jiná vhodná, případně – jak psal Speed_dead bych se mohl v Praze obrátit na Tntrade.
- Mýliti se je Myloš.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myloš píše:Má krátký backspace. To musím snad už po stopadesátéosméapůlté opakovat, že klávesnic, které téměř vyhovují, je dost a že takovou doma mám, ale že hledám opravdu, ale opravdu jenom takovou, která splňuje všechny požadavky?
Stačila by tahle nebo chceš MM?
http://interlink.tsbohemia.cz/a4tech-kl ... 98678.html
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 5055
-
od Viktor737
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 15:04
-
-
-
Sháním PC na Windows XP Příloha(y)
od Forhill » 30 črc 2024 13:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 3180