Stahování z www.grammy.ru

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Jupiters
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Stahování z www.grammy.ru

Příspěvekod Jupiters » 23 lis 2006 18:24

Přátelé, daří se někomu z vás stahovat mp3 ze stránek http://www.grammy.ru? Mně stahování začne, ale během chvilky se zcela přeruší přívod dat... Přitom dříve to bylo bez větších problémů.
PS. Pokud se tu najde dobrá duše, která by nechala odkaz na nějaké stránky s mp3, budu mooc zavázán. Jde mi hlavně o alba skupiny HammerFall... :wink: Dík.

Reklama
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 23 lis 2006 18:51

Mě to sice jde, ale tak příšerně pomalu, jako by ty bajty nosili ručně z Ruska sem. Asi jsme tomu serveru tady udělali velkou reklamu, a teď se nám to díky mnoha sosákům vymstí ucpáním drátů. :D

Jupiters
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Jupiters » 23 lis 2006 19:01

Jo jo, Mijajo, to je přesně ono. Mně se to chová úplně stejně. A včera ty stránky dokonce něšly ani zobrazit... Je vidět, že všeho moc škodí - a reklamy zvlášť... :lol: A nějaký jiný funkční stránky by nebyly? Já si doma, blbec, při hraní si z Linuxem omylem :evil: zformátoval disk ze všema mp3, tak napravuju postupně škody...

Jo a nemáš (nebo nemáte někdo) zkušenosti se stránkama http://www.mp3sugar.com? Klidně bych i investoval oněch pořadovaných 1,50 dolaru za album... :roll:

briza
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 23 lis 2006 20:31

Jojo,je to tak.Musis proste chytit dobu,kdy stahuje malo lidi,ale to je dost problem ze :evil: Grammy uz znam celkem dlouho a musim rict,ze driv to jelo naprosto v pohode,ale ted je to tak,jak rika mijaja...ac je rusaku mnogo,tak to nosi strasne pomalu :lol: Ale neni nic jednodussiho,nez zacit napr. pouzivat nektery z P2P klientu.Pouzivam uTorrent a naprosta spokojenost :bigups:
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

Jupiters
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Jupiters » 23 lis 2006 21:22

Já používám BitComet. Ale začal jsem s tím teprve před 14 dny (konečně mně zavedli ADSL), takže se v tom ještě moc neorientuju. Sice jsem toho docela dost o tom četl, ale stejně se mně nedaří najít ty správný místa s dostatečným počtem seedů... Jak říkám, učím se. Teď ale nemám (díky vlastní blbosti) co poslouchat, což je hrozný... Takže hledám pokud možno rychlý způsob, jak zase naplnit svoji oblíbenou sbírku písniček. A grammy bylo dřív spolehlivý...

briza
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 23 lis 2006 21:53

Ja na vyhledavani pouzivam Torrent Harvester mrkni sem Mas tam odkaz na stahnuti tohohle programu,tak NetFramework ktery potrebujes,aby ti harvester fungoval.Pak uz si normalne vyhledavas,co je potreba a hlavne si muzes tridit vysledky podle poctu seedu(ale i velikosti,kategorie atd.),coz ti,ve vetsine pripadu, zajisti slusnou rychlost stahovani :bigups:
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

Jupiters
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Jupiters » 23 lis 2006 23:03

BRIZA: Ok, dík za rady. Budu to muset prubnout. Už jsem to stáhnul - ale ostrý test provedu až příští měsíc (FUP pomalu dochází :cry: ). Doufám, že to splní má přehnaná očekávání... :evil: :lol: Ještě jednou DÍK.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”