Intel má chybu v čipsetech pro Sandy Bridge, zastavil prodej Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

samotarrk
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Intel má chybu v čipsetech pro Sandy Bridge, zastavil pr

Příspěvekod samotarrk » 06 úno 2011 00:21

memphisto píše:Teď jsem ale zvědav, zda nechají na trhu i desky se starými revizemi a bude v tom zmatek a nebo je stáhnou :smile:

Co je to u desek uvedené "stepping B2"? Označení nových desek co teprve přijdou a nebo něco jiného? Mimochodem, vypadá to, že jsou stažené z prodeje memhisto tak se neboj :lol: , teda pokud je nemaj jenom schované ve skladě :shock:

http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... 84YC00000F
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 06 úno 2011 14:32

Myslím, že s těmi poruchovými sériemi nebude mít Intel problém, s nějakou slevou je prodá v ČR (a poznáte to až za pár roků) :lol: Stejně jako Němci s dioxinem ... viz:

Plzeňské Tesco prodávalo německé a rakouské vepřové pod značkou ČR:

Klamavé označení původu nebaleného hovězího a vepřového masa objevila v jednom plzeňském hypermarketu Tesco Krajská veterinární správa pro Plzeňský kraj (KVS). Informoval o tom Richard Bílý, ředitel KVS, která prováděla v obchodě pravidelný veterinární dozor nad přepravou, skladováním a prodejem masa. Řetězec uvedl, že pochybil nezodpovědný pracovník a nedostatek byl ihned odstraněn ...

http://www.novinky.cz/ekonomika/224564- ... ou-cr.html

Obrázek
Naposledy upravil(a) X dne 07 úno 2011 20:58, celkem upraveno 1 x.

hondzi
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod hondzi » 07 úno 2011 09:29

Dobré přiřazení :D
AMD PhenomII X4 955 BE 3,8 GHz / Gigabyte GA-880GA-UD3H / MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC / Kingston HyperX blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL9 / Gelid Solution Tranquillo / Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB / Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze / Cooler Master HAF 922 W

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 08 úno 2011 12:18

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 08 úno 2011 13:02

Jůů, koupit si nový vadný počítač byl vždy můj sen. A hlavně moci využít jen dva porty SATA
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 08 úno 2011 13:13

Já to vidím jinak.

Jůů, prodat vadný počítač za cenu toho, který je v pořádku je sen každé firmy (těch které přemlouvaly), která chce zákazníka ošidit. A kolik využije portů SATA je jim u pr... :lol:

verdell
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod verdell » 08 úno 2011 14:42

ha ha, fakt se musím se smát..děláte z toho hrozný drámo... prostě ti, kterým to vadit bude - respektive se chyba projeví, nebo popřípadě v době kdy budou desky s novou revizí, si desku vymění...

a hlavně před měsícem všichni...jo "sandy", ať si to každej kupuje :-)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 08 úno 2011 16:02

Jediný, kdo z toho dělá kovbojku jsi ty :smile: Všichni to vzali s nadhledem. Upřímně, ty by sis dal do PC něco, co ti může prdnout za 5 minut, za hodinu, den, rok dva,pět, nikdy? S takovou nejistotu bych fakt nechtěl žít. Jasně, u čehokoliv jiného se to může stát, ale ten pocit, že dám úmyslně peníze za něco zkrypleného mi přijde jako blbost :smile:

No, podle vyjadřování jsi zarytý Intelák a v PC ti už Sandy Bitch tepe :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

verdell
nováček
Stav:

Příspěvekod verdell » 08 úno 2011 17:21

omg.. kluku ty si mimo..

--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Úno 2011 17:26) ---

no nemůžu rostě nereagovat... to haha jsi moc nepochopil, ok... a to že z toho děláš drámo dokazuje tvůj předchozí příspěvek a nad věci moc nejsi když to vidíš tak.. jo sandy v kompu mám a hrozně se třesu jestli se mi zpomalí sata.. s vědomím toho jsem to fakt nekupoval - a na závěr...v posledních třech letech to bylo amd ;-)

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 08 úno 2011 17:27

Děti, nehádejte se. Já zapomněl dát za text smajlíka:)
Mám Intel a budu mít Intel. Tohle zakopnutí jen přispěje ke stabilitě chipů řady 6 a jakmile budou nové desky, mám to v PC :bigups:
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

verdell
nováček
Stav:

Příspěvekod verdell » 08 úno 2011 17:30

;-)

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 08 úno 2011 18:18

Nehádál bych se (mimochodem já tam smajlíka mám), ale nechat si v PC něco takového, čekat a nic s tím nedělat ... :? Je pravidlem, že jestli se problém projeví tak v době kdy to budeš nejméně potřebovat. Jistě pokazit se může v PC cokoliv a od kohokoliv, ale vědět dopředu o větší pravděpodobnosti ... proč nemáš jako zdroj Eurocase? Jistota stejná. Třeba nic a třeba jo a jak říká memphisto s tím pocitem bych PC vlastnit nechtěl.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”