Je možné propojit počítače HDMI kabelem?

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
Wigum
nováček

Je možné propojit počítače HDMI kabelem?

Příspěvek od Wigum »

Dobrý den, mám jeden malý technický dotaz. Je možné propojit PC-PC Hdmi kabelem ?

// S tím názvem ses opravdu vytáhl. Četl jsi pravidla fóra? Tam se mimo jiné píše: "název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu. Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně". Jistě mi dáš za pravdu, že název "Bude to fungovat ?" je opravdu dost hloupý a příště se polepšíš.
// Název upraven.
// Téma přesunuto do vhodnější sekce.
// mike007
Fílek
Level 4
Level 4

Re: Bude to fungovat ?

Příspěvek od Fílek »

A ty máš u jednoho z PC HDMI vstup?
Vlkodlak
Level 3
Level 3

Re: Je možné propojit počítače HDMI kabelem?

Příspěvek od Vlkodlak »

A co si od toho slibuješ? HDMI je pouze pro přenos obrazu a zvuku ( ne písniček a filmů) mezi zdrojem a zobrazovačem (pc-monitor). Takže podle mě je to blbost.
Fílek
Level 4
Level 4

Příspěvek od Fílek »

Jak říká vlkodlak. A navíc, to by se ti popralo, když by to šlo z obou PC ven a ne z jednoho ven a do druhého dovnitř.
xaverius
Level 3
Level 3

Příspěvek od xaverius »

jiz zmineno,nejspis to pujde,ale je to jen pro kvalitnejsi prenos audia/videa,respektive je to to same,jako scart....
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
Zamčeno

Zpět na „Vše ostatní (hw)“