Tak tady nemlž.ten zdroj byl danej ve složenym pc..a s grafarnou ATI RADEON X1650 jel celej jeden rok v pohodě,proč by se z ničeho nic posral ?..
Počítač se mi samovolně restartuje, třeba i 50× *
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
-
guest
Re: Počítač se mi samovolně restartuje, třeba i 50× *
-
Vincek7297
- nováček
nikdo nemlžil
jen si to blbě pochopil..ati jsem dokupoval..
-
guest
Pak se vyjadřuj koorektně. PC je starý 9let a ty ho máš 6, ale před rokem sis koupil ATI.
Tedy zdroj je starý 9 let a je celkem podivem že jěště funguje.
Ten zdroj zřejmě tu atinu neutáhl.
Kup nový zdroj a bude po problémech se stařečkem.
Tedy zdroj je starý 9 let a je celkem podivem že jěště funguje.
Ten zdroj zřejmě tu atinu neutáhl.
Kup nový zdroj a bude po problémech se stařečkem.
-
Vincek7297
- nováček
před dvouma..rok to blbne
nechce se mi kupovat zdroj..co když to není zdrojem..
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Si někde puč, co ty kondenzátory?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
Vincek7297
- nováček
-
guest
Podívej, na takovýmto vraku /který koupíš na Aukru za 500/ asi není mnoho co opravovat. Jestli si takový magor jako já a chce to udržet v chodu co nejdéle, pak musíš investovat. Já už investuju dva roky a pořád se něco hroutí, ale pořád to funguje. Jenom ty investice nejsou relevantní.
El Diablo ti píše o kondenzátorech, pokud je tam problém pak to PC vzhledem ke stáří patří do sběrného dvora.
El Diablo ti píše o kondenzátorech, pokud je tam problém pak to PC vzhledem ke stáří patří do sběrného dvora.
-
Vincek7297
- nováček
dobrá..tak pokud bych měl tedy něco kupovat..tak mi sem napiš/te co..Zdroj,desku a chtěl bych vylepšit RAMKY
-
guest
Nebudu se vracet na předešlé stránky. Ten PC to má za sebou a nějaký upgrade si nezaslouží, ať už z technickýh, ale i z ekonomických důvodů.
Pokud bys ctěl upgradovat vyjdeš na stejnou cenu jako průměrný PC. Takže nové. Napiš sem požadavky co od toho chceš, kolik na to máš a jistě ti někdo poradí do čeho jít.
Pokud bys ctěl upgradovat vyjdeš na stejnou cenu jako průměrný PC. Takže nové. Napiš sem požadavky co od toho chceš, kolik na to máš a jistě ti někdo poradí do čeho jít.
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Ani se nedivím, že nechceš kupovat zdroj. Vždyť ten zdroj bude mít pomale větší hodnotu, jak celý počítač. Pokud takto starý krám stávkuje, je čas vyměnit ho.
Já nikdy nebyl fanda opravování starých verglů, něco jinýho jsou veteráni, ale tohle opravdu ne..
Pokud bys chtěl nový PC, můžeš si teoreticky ponechat skříň, dokoupit desku, nějaký dvoujádrový Athlon II. (jsem AMDčkář
), 2GB RAM, možná i disk a fertig..
Já nikdy nebyl fanda opravování starých verglů, něco jinýho jsou veteráni, ale tohle opravdu ne..
Pokud bys chtěl nový PC, můžeš si teoreticky ponechat skříň, dokoupit desku, nějaký dvoujádrový Athlon II. (jsem AMDčkář
Tomino, musím ti do toho skočit. 9let stará skříň nebude splňovat požadavky na chlazení dnešního hardwaru. My máme ještě doma PC od Vánoc 2005, a ta skříň se dá odvětrávat jedině zdrojem, a malou skulinkou vzadu vedle portů.
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Ano, byla to čistě teoretická úvaha. Leda, že by jí trošku spolu s nůžkami na plech upravil, ale při cenách dnešních skříní je to zřejmě blbost. Pokud já někomu skládám, vždy kupuji tuto a zatím nikdy žádný problém. Oproti Accutake, kterou jsem měl možnost vyzkoušet je to nebe a dudy.. 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek