může drive zasekávat pc?
může drive zasekávat pc?
Jenom skromný dotaz. Může driver od tabletu zasekávat pc? Ano, mám ho stáhlý přímo od výrobce a měl by být na win7.
- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: může drive zasekávat pc?
Proč myslíš že by to měl dělat driver na tablet? PC se ti začalo sekat po instalaci driveru? Instalovala si i nějaké jiné programy / hry?
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Re: může drive zasekávat pc?
Ano, nainstalovala jsem driver a asi druhý den se mi to začalo všechno zasekávat. (nejprve se vám sekly písničky, potom prohlížeč. Všechno to vypnete, počkáte chvilku a znovu zapnete zase to funguje.) Tak jsem jakože udělala co potřebuju tabletem a zase ho odinstalovala. Problém zdál se být vyřešen. (Samozřejmě, mám pár programů, které se někdy prostě seknou, ať je to jaký chce počítač.)
Nu, asi po měsíci jsem znova driver nainstalovala a problémy začali na novo, akorát se objevili až třetí den. No od té doby, se kvůli jednomu programu musel přeinstalovat celý OS, tak si dávám pozor na to, co stahuju
Takže myslím, že to dělá driver. Byl nainstalován v časovém rozmezí, kdy se to všechno začalo zasekávat. Dneska je to teprve první den, co je drive smazaný a pc zdá se být v pohodě. Tak uvidím zítra...
(Prostě já mám na elektroniku smůlu
Asi je čas si koupit tablet na win7 a bude pokoj...)
Nu, asi po měsíci jsem znova driver nainstalovala a problémy začali na novo, akorát se objevili až třetí den. No od té doby, se kvůli jednomu programu musel přeinstalovat celý OS, tak si dávám pozor na to, co stahuju

(Prostě já mám na elektroniku smůlu

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3173
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 zář 2024 07:46
-
-
Porovnaní sestavy + kde muže být problém? Příloha(y)
od Ribendik » 12 pro 2024 11:04 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 831
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 12:26
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”