dnes jsem zapl PC a nenabehl WIN

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

fredy 001
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

dnes jsem zapl PC a nenabehl WIN

Příspěvekod fredy 001 » 05 pro 2006 10:29

tak dneska ráno jsem zapl PC, když měl naskočit už WinXP ta se mě jen ukázala hláška: lsass.exe - Systémová chyba a pod tím formát koncového bodu není platný

a teď babo raď

už se mě to jednou stalo a pomohla mě oprava Win, ale protože mám menší síť přes D-Link Dl-624+ tak si myslím že to už bud i ve více PC, jen se to ještě neprojevilo.

Chci se zeptat jestli je možné se toho zbavit i jinak, než opravou Win a jak tomu do budoucna zamezím...

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 05 pro 2006 11:51

Mrkni se sem, možná Ti to pomůže: http://www.zive.cz/h/Viryabezpecnost/AR.asp?ARI=120353
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

fredy 001
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod fredy 001 » 05 pro 2006 14:33

diky za radu, stahl jsem nejaky program, jmenuje se FXSasser a asi by mel najit a zneškodnit zrovna tento typ viru co jsem měl já, jinak jsem udělal opravu a už to frčí, ovšem otázka je, jak dlouho, myslel jsem si, jestli by třeba nebylo rychlejší vyndat HDD, zapojit ho na druhej PC a přepsat ten soubor?

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”