Co s prázdným neprázdnym DVD?
A víš, že jsem si nevšimnul výrobce na mých Verbatimkách? ... No nazdar ... byl jsem se na to podívat ... Made in India ... a mám jich 100 kusů. Schválně si budu značit počet nekvalitních médií. O výsledku budu informovat za pár měsíců - tak často zase nevypaluji.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2 Luboš
možná to až tak hrozné nebude, ale po několika letech bezproblémového uživání verbatimu mi najednou 2 disky po sobě odešly ( ostatní jsem při snížené rychlosti pálení "zachránil" ) a tehdy jsem si všiml výrobce - India a bylo mi vše jasné, jako první na tento problém poukázal tady na fóru myslím Karlos
možná to až tak hrozné nebude, ale po několika letech bezproblémového uživání verbatimu mi najednou 2 disky po sobě odešly ( ostatní jsem při snížené rychlosti pálení "zachránil" ) a tehdy jsem si všiml výrobce - India a bylo mi vše jasné, jako první na tento problém poukázal tady na fóru myslím Karlos
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
OK - přesto to budu sledovat pozorněji.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”