HDD z notebooku do PC ? JAK? Vyřešeno
HDD z notebooku do PC ? JAK?
Odešel mi notebook, tak jsem koupila pc, ale chtěla bych zachránit disk a data z notebooku - je možné připojit ten hard do počítače? Standartní kábly k hardům jsou širší, tak nevím jestli teda někde něco takovýho seženu.. 

Re: HDD z notebooku do PC ? JAK?
Se SATA by neměl být problém s IDE(PATA) problém bude a je potřeba redukce: http://www.mironet.cz/kabelova-redukce- ... t+dp46359/
Re: HDD z notebooku do PC ? JAK?
Vítej na fóru PC-HELP!
Jestliže byl disk v NB SATA, je možné ho připojit normálně – tam jsou kabely stejné.
Píšeš-li o širších kabelech, pak byl ATA – v takovém případě se nabízejí dvě možnosti: buď redukci 2,5"→3,5" a disk připojit dovnitř, nebo rámeček (či kabely) pro připojení 2,5" ATA disku přes USB.
Jestliže byl disk v NB SATA, je možné ho připojit normálně – tam jsou kabely stejné.
Píšeš-li o širších kabelech, pak byl ATA – v takovém případě se nabízejí dvě možnosti: buď redukci 2,5"→3,5" a disk připojit dovnitř, nebo rámeček (či kabely) pro připojení 2,5" ATA disku přes USB.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: HDD z notebooku do PC ? JAK? Vyřešeno
díky.. myslela jsem si, že redukce bude, tak to je super zpráva... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2209
-
od Villentretenmerth
Zobrazit poslední příspěvek
10 led 2025 19:53