Webcam do 1000kc na skype

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

mithali
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Webcam do 1000kc na skype

Příspěvekod mithali » 19 bře 2011 04:42

Ahoj,
chtěla jsem poprosit o pomoc s výběrem webkamery. Použití bude hlavně na skype případně na nějaká trapná hudební videa na youtube:)
Výběr je strašně velký, takže se v tom trochu ztrácím. Jde na kamerách nastavit různou kvalitu snímání? Protože na offline videa bych samozřejmě ráda co nejvyšší, ale na skype nižší kvůli nízké rychlosti internetu (ADSL od O2, když není extra provoz tak cca 417kb/s down a 210 kb/s up). OS je Windows XP.
Kromě cenového limitu 1000kč a možnosti využití, jaké jsem popsala mě jiná kritéria nenapadají. Máte tedy někdo zkušenost s nějakou kamerou, která by mohla vyhovovat?

A ještě jsem si chtěla ověřit... video-skypujete někdo do USA? Zajímalo by mě, jak špatné je to se zpožděním zvuku/obrazu atp a jestli je to připojení co jsem popsala vůbec postačující aspoň na videohovor v nižší kvalitě...

Díky,
M.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Webcam do 1000kc na skype

Příspěvekod guest » 19 bře 2011 10:42

Vítej na PC-Help!

Koukám že nikdo neodpovídá a tak to trochu probudím. Sám mám nějakej krám za dvě stovky, ale doporučil bych TUTO. Ovšem neber to jako definitivní, snad se někdo podělí o zkušenosti. :smile:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod memphisto » 19 bře 2011 10:49

Genius bych si nedal už ani do kanceláře. pokud chceš trochu kvalitu, tak bez Logitech, Creative. Konkrétně asi nikdo přesněji neporadí, ale když si přečteš pár recenzí. Tyhle webky od MS, Logitech, Creative vypadají mnohem líp a cena tomu také odpovídá :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 19 bře 2011 10:54

memphisto hned mne neper :lol: však jsem psal že to chci jenom probudit. Ale osobně tu mám myšáka genius asi deset let a jediné co s tím musím občas udělat je vyčistit chlupy od kocoura. :smile:

Edit/ mithali nastav si v profilu pohlaví namísto ?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 19 bře 2011 11:01

Nenadávám, jen konstatuji :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

mithali
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod mithali » 19 bře 2011 15:43

Ahoj,
dík za rady!:)
Možná zkusím tu Logitech QUICKCAM C510 HD. Koukala jsem na videa na youtube a ten obraz i zvuk vypada dobre. Taky to ma dobry uzivatelsky recenze na heurece a amazonu.
Jinak jeste se mi libila tahle od prestigio . Na czechcomputeru v diskusi psali ze je dobra a stejne tak v nejakem review. Samozrejme vzhledem k cene nema tak dobre parametry jako ta dvojnasobne drazsi. Skoda ze jak je spis neznama, tak jsem nenasla ukazkova videa, takze asi zustanu u toho Logitechu.
Porad si ale nejsem jista, v jake kvalite - nebo spis nekvalite - na popsanem pripojeni ten videohovor rozbeham. Ty kamery asi umi automaticky prepnout na nizsi rozsliseni, zejo? To jsem se nikde nedocetla a nikdy jsem webku nemela...:) Zajimalo by me, jak takove nizsi rozliseni bude vypadat...

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 19 bře 2011 17:10

Jinak ohledně toho, aby ti fungovaly videokonfernece, tak jde hlavně o to, jaký máš ty a oni připojení k internetu. U každý webkamery jde nastavit alespoň rozlišení videa.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Zpět na “Komunikace na internetu”