Disk je v háji , možný důvod , přehřívání , v poslední době se ukazuje , že kvalita disků jde dolů.
Pořiď si nějakou podložku s dobrou ventilací vzduchu.
Notebook hned reklamuj , napiš , zvýšenou teplotu HDD a vadné sektory na něm , nebo nepiš teplotu a uveď pouze vadné sektory.. Reklamaci by podle mě měli uznat. Hodně štěstí!
Tady asi vše.
Můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
zpomalení pc log Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zpomalení pc log
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
jaké vadne sektory, to se mi nekde ukaze konkretne, abych jim to vypsal????omlouvam se za svoji blbost:(
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
vadné sektory:
jak si psal ,ten hd jsem spustil a už tam sou cervene ctverecky
Stačí jim jen napsat že se ti v HD Tune objevují červené čtverečky , disk špatně čte , nebo něco vůbec nenačte.
jak si psal ,ten hd jsem spustil a už tam sou cervene ctverecky
Stačí jim jen napsat že se ti v HD Tune objevují červené čtverečky , disk špatně čte , nebo něco vůbec nenačte.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
super dekuju za pomoc